Κόντρα Βενγκέρ – «οράνιε»

Τα προβλήματα τραυματισμών στην Άρσεναλ δείχνουν να μειώνονται μετά και την επιστροφή του Ρόμπιν Φεν Πέρσι στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Αρσέν Βενγκέρ όμως δεν λέει να ηρεμήσει, αφού ξαφνιάστηκε πληροφορήθηκε την κλήση του ποδοσφαιριστή του στην εθνική Ολλανδίας για φιλικό στις 17 Νοεμβρίου. Φυσικά και αντέδρασε.



Κόντρα Βενγκέρ – «οράνιε»

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε και την περσινή σεζόν σε αγώνα τον «οράνιε» μένοντας πολύ καιρό εκτός δράσης. Αυτό δεν προβλημάτισε πάντως τον ομοσπονδιακό προπονητή, Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ που ξανακάλεσε άμεσα τον παίκτη, μόλις έμαθε για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Ο Αλσατός τεχνικός δεν μπορεί να κάνει και πολλά για αυτό, παρά μόνο να τοποθετηθεί δημόσια για την αντίθεσή του: «Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του και είναι λογικό να μας προβληματίζει το γεγονός ότι κλήθηκε άμεσα σε φιλικό με την εθνική του. Όλοι σας μπορείτε να κρίνετε λογικά και να συμφωνήσετε με αυτό. Δε νομίζω να είναι σουρεαλιστικό ότι θέλουμε να είναι υγιής για να αγωνιστεί με εμάς».