Χένρι: «Θέλουμε βάθος στο ρόστερ»

Την ανάγκη της Λίβερπουλ να επενδύσει σε νέους παίκτες που θα προσδώσουν το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ της ομάδας, τόνισε ο Τζον Χένρι. Ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων» αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου, καθώς και στη συνεργασία που θα έχει ο Ρόι Χότζον με τον υπεύθυνο ανεύρεσης ταλέντων, Ντάμιεν Κόμολι.



Χένρι: «Θέλουμε βάθος στο ρόστερ»

Ο Τζον Χένρι παραχώρησε συνέντευξη στο «Sky Sports», και μίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας. Αρχικά στάθηκε στο θέμα της πρόσληψης του Κόμολι, μιας και δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που «αναρωτήθηκαν» από την ξαφνική προσθήκη. Η προσθήκη αυτή όπως τόνισε, ήρθε να καλύψει μεσοπρόθεσμα μία άλλη έλλειψη… αυτή του βάθους:

«Δεν έχουμε αρκετό βάθος, ούτε αρκετούς νέους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές. Αν κοιτάξεις στην Άρσεναλ και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δεις βάθος. Έχουν πολύ καλές νεανικές ομάδες και ο Κόμολι μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό».

Όταν ρωτήθηκε αν η προσθήκη του Κόμολι θα περιορίσει κάπως τον Ρόι Χότζον, ήταν κάθετος: «Σε καμία περίπτωση. Όταν πρωτομίλησα με τον Ρόι, ήταν ξεκάθαρο ότι επιθυμούσε κάποιον σε αυτή τη θέση. Στη συνέχεια δεν του ξαναμίλησα για αυτό, μέχρι και μία εβδομάδα πριν δώσουμε το πόστο στον Κόμολι. Είναι λοιπόν λογικό αν ξαφνιάστηκε, αλλά το επιβραβεύει πλήρως.

Ξέρει τον Ντάμιεν. Το μοντέλο που επιλέξαμε απαιτεί συγκεκριμένες προσωπικότητες για να επιτύχει και ο Ρόι με τον Ντάμιεν έχουν σίγουρα προσωπικότητες που ταιριάζουν μεταξύ τους. Οι αποφάσεις θα είναι ομαδικές. Θα λειτουργούν από κοινού, όμως ο καθένας θα είναι υπεύθυνος στον τομέα του. Ακόμη χτίζουμε την ομάδα. Είμαστε στη μέση. Ίσως αρχικά κάνουμε κάποια λάθη, όμως θα προσπαθήσουμε να τα αποφύγουμε μέσα από την καθημερινή μελέτη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που γίνεται καθημερινό θέμα συζήτησης στον Τύπο και δεν είναι άλλο από το γηπεδικό. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου προσπάθησε να δώσει απαντήσεις αν και αυτό που ζήτησε ουσιαστικά, είναι υπομονή μέχρι να καταλήξουν στην καλύτερη απόφαση για το μέλλον του συλλόγου:

«Πρέπει να επενδύσουμε στην ομάδα. Θέλουμε και γηπεδικές αλλαγές. Είτε ανακαινίσουμε το Άνφιλντ, είτε φτιάξουμε νέο γήπεδο στο Στάνλεϊ Παρκ. Αν θες γήπεδο, θα υπάρξει και χρέος. Ακόμη και η Άρσεναλ πήρε δάνειο για να χτίσει το Έμιρεϊτς. Πάντα πρέπει να πηγαίνεις σύμφωνα με τα έσοδά σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αυξήσεις τα έσοδά σου στην παγκόσμια αγορά. Σε αυτό τον τομέα είμαστε πολύ καλοί και ήδη το εξετάζουμε.

Είναι πολύ σημαντική η απόφαση για το αν θα προχωρήσουμε στην κατασκευή νέου γηπέδου ή στην βελτίωση του παλιού. Στη Βοστώνη είχαμε κάνει τρία χρόνια να το αποφασίσουμε για το καλό της ομάδας. Τώρα πρέπει να κινηθούμε πιο άμεσα. Ελπίζω μέσα σε έναν χρόνο να έχουμε καταλήξει. Θέλει χρόνο αυτή η απόφαση».