Προ των πυλών της Εθνικής ο Άλαρνταϊς

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Αγγλικής Ομοσπονδίας, Ντέιβιντ Γκιλ, είχε ο Σαμ Άλαρνταϊς επιβεβαιώνοντας τις ως τώρα φήμες που τον ήθελαν ως επικρατέστερο να διαδεχθεί το Ρόι Χότζον.



Προ των πυλών της Εθνικής ο Άλαρνταϊς

Ο τεχνικός της Σάντερλαντ μετέβη από την Αυστρία, όπου και προετοιμάζονται οι «μαυρόγατες», προκειμένου να δώσει το παρόν σε αυτή την άτυπη συνέντευξη που παραχώρησε στον Ντέιβιντ Γκιλ, ώστε να ανάψει το «πράσινο φως» για την ανάληψη των καθηκόντων του στα «τρία λιοντάρια». O 61χρονος μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι γύρισε πίσω στο «Νησί», για να διαχειριστεί μεταγραφικά θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Φαίνεται πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας προσανατολίζονται στην επιλογή ενός Άγγλου προπονητή, δίχως να έχει αποκλειστεί πάντως το ενδεχόμενο ο Γιούργκεν Κλίνσμαν να είναι ο επόμενος κόουτς της Εθνικής ομάδας.

Εκτός του Άλαρνταϊς και του Γερμανού, στη λίστα των υποψηφίων έχει προστεθεί και ο προπονητής της Χαλ, Στιβ Μπρους. Ύστερα, όμως, και από τη συνάντηση αυτή, ο Άλαρνταϊς χρίζεται ξεκάθαρα ως φαβορί για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Άγγλων.