Ζάμπλουτος χορηγός στην ερασιτεχνική Μπέντλινγκτον!

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της γης, ο Ρόμπερτ Ριτς Τζούνιορ, αποφάσισε να επενδύσει μέρος των χρημάτων του στην Μπέντλινγκτον, έναν ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Αγγλία! Ο Αμερικανός μεγιστάνας βρίσκεται στη στην 488η θέση της λίστας Forbes, με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.



Ζάμπλουτος χορηγός στην ερασιτεχνική Μπέντλινγκτον!
Ο Ριτς ιδιοκτήτης ήδη τριών ομάδων μπέιζμπολ στην πατρίδα του, είναι πλέον ο βασικός χορηγός στη φανέλα της Μπέντλιγκτον, η οποία αγωνίζεται στην ένατη κατηγορία, ενώ εδρεύει σε μια περιοχή που χτυπήθηκε ασύλληπτα από την κατάρρευση της βιομηχανίας εξόρυξης γαιανθράκων. Οι θεατές στα παιχνίδια της ομάδας δεν ξεπερνούν συνήθως τους 100, αλλά ήδη οι άνθρωποί της ονειρεύονται πως θα έρθουν νέες, καλύτερες μέρες.

Για την ώρα πάντως, το μόνο που έχει φτάσει στη μικρή κωμόπολη είναι ένας καινούργιος πίνακας για να αναγράφεται σκορ, ο οποίος ως τώρα βρισκόταν στο στάδιο μιας εκ των ομάδων μπέιζμπολ του Αμερικανού επενδυτή. Οι κάτοικοι της περιοχής τώρα, ελπίζουν να φανεί πιο ανοιχτοχέρης ο 69χρονος σωτήρας τους από το Μπάφαλο, στο μέλλον.