Θέλει Ρέσκε στη Σίτι ο Γκουαρντιόλα
Με τον τεχνικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, Μίκαελ Ρέσκε, θέλει να συνεργαστεί και πάλι στη Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που χειρίζεται εξ ολοκλήρου τις μεταγραφικές υποθέσεις των Βαυαρών.
Ο Ισπανός τεχνικός, όντας απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους το Μόναχο σκέφτεται να του δώσει συμπληρωματικό ρόλο δίπλα στον Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ο οποίος δεν δείχνει πλέον την ίδια αποτελεσματικότητα και είναι γνωστό πως το έργο του θα αξιολογηθεί στο τέλος της χρονιάς από τη διοίκηση των «πολιτών».
Επιθυμία του Καταλανού προπονητή όπως όλα δείχνουν είναι να δώσει μια χείρα βοηθείας στο άμεσο συνεργάτη του από τα χρόνια της Μπαρτσελόνα, τοποθετώντας δίπλα του τον άνθρωπο που πριν απο ένα χρόνο πρότεινε στη διοίκηση των πρωταθλητών Γερμανίας τις μεταγραφές των Κίνγκσλεϊ Κομάν, Ντάγκλας Κόστα αλλά και Τζόσουα Κίμιχ.