«Ήταν μεγάλο λάθος που έφυγε ο Πογκμπά»

Έκπληκτος από το ταλέντο αλλά και την πρόοδο που έχει σημειώσει ο Πολ Πογκμπά, δηλώνει ο Ρίο Φέρντιναντ, που ισχυρίστηκε ότι ήταν τεράστιο το λάθος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν άφησε τον Γάλλο χαφ να φύγει...  



«Ήταν μεγάλο λάθος που έφυγε ο Πογκμπά»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κάνουν πλέον προσπάθεια να επαναφέρουν τον Πογκμπά στο ρόστερ τους και μάλιστα, σε αντίθεση με τις 800.000 λίρες που είχαν εισπράξει για να τον παραχωρήσουν στη Γιουβέντους, πλέον θα χρειαστεί να καταβάλλουν περισσότερα από 100 εκατ.λίρες!

«Το παιδί είναι εκπληκτικό... Αυτό που είχα διακρίνει εγώ όταν τον είχα συναντήσει στη Γιουνάιτεντ, ήταν ο τρομερός χαρακτήρας του. Θέλει να γίνει ο κορυφαίος, όσο καλύτερος μπορεί και αυτό είναι σημαντικό. Έδειξε ότι αντέχει στην πίεση και παρά το γεγονός πως ξεκίνησε με άγχος στο Euro, σιγά – σιγά συνήθισε όλο αυτό τον χαμό που συνέβαινε γύρω από τη Γαλλία ως φαβορί αλλά και από τον ίδιο.

Ο Ντεσάν τον τοποθέτησε πιο πίσω στο γήπεδο και είδαμε κι άλλα σπουδαία χαρακτηριστικά του Πογκμπά, όπως η μεταβίβαση της μπάλας, η ανάπτυξη του παιχνιδιού, η ευκολία να κινείται σε όλες τις γραμμές... Ξεκάθαρα, όλοι γνωρίζαμε στη Γιουνάιτεντ πως ήταν λάθος όταν έφυγε...» ανέφερε ο παλαίμαχος αμυντικός της ομάδας του Μάντσεστερ.