Μπέιλ: «Δεν πρόκειται να φοβηθούμε τίποτα»

Χωρίς φόβο αλλά με πάθος θα παραταχθεί κόντρα στην Πορτογαλία για τα ημιτελικά του Euro η εθνική Ουαλίας σύμφωνα με τον Γκάρεθ Μπέιλ, που για ακόμη μία φορά μίλησε για την ομαδικότητα του συνόλου του Κρις Κόλμαν, ειδικά στο σημείο που εξύμνησε τις ικανότητες του συμπαίκτη του σε συλλογικό επίπεδο, Κριστιάνο Ρονάλντο.  



Μπέιλ: «Δεν πρόκειται να φοβηθούμε τίποτα»

«Πιστεύουμε ότι είναι η στιγμή μας. Δεν θέλουμε να τελειώσει εδώ. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας και θα παλέψουμε για να το καταφέρουμε. Συγχρόνως, θα απολαύσουμε την περίσταση. Δεν πρόκειται να φοβηθούμε τίποτα, δεν πρόκειται να παγώσουμε. Ευελπιστούμε ότι εάν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό θα είναι αρκετό και θα μπορέσουμε να γράψουμε ιστορία» δήλωσε αρχικά και προσέθεσε για τον συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης:

«Φυσικά και είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει. Αλλά πάντα μιλούσαμε για το τι μπορούμε εμείς να κάνουμε. Δεν ανησυχούμε για τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι παίξαμε κόντρα σε πολλές ομάδες με εξαιρετικές μονάδες, αλλά για εμάς το ζουμί βρίσκεται στο σύνολο. Ο σταρ μας είναι η ομάδα μας. Δεν υπάρχουν μονάδες, δουλεύουμε ως ένα.

Τρέχουμε ο ένας για τον άλλο, μαρκάρουμε ο ένας για τον άλλο, παλεύουμε ο ένας για τον άλλο. Εάν η ομάδα μπορεί να παράξει μια καλή εικόνα, τότε θεωρώ ότι είμαστε ικανοί να απομονώσουμε κάθε κίνδυνο προς την εστία μας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον άλλο συμπαίκτη του στην «Βασίλισσα», Πέπε, που μπορεί να απουσιάζει από την αναμέτρηση.

«Είναι φανταστικός παίκτης. Είναι απίστευτος για την Ρεάλ. Πρόκειται για ένα υπόδειγμα επαγγελματία και έναν σπουδαίο άνθρωπο. Θα είναι μεγάλη η απώλειά του, αν και είμαι σίγουρος πως θα κάνει τα πάντα για να παίξει. Από την πλευρά μας έχουμε χάσει τον Άαρον και τον Μπεν. Είναι δύσκολο να δεχθείς τους απόντες. Ελπίζαμε ερχόμενοι εδώ πως δεν θα υπάρχει θέμα με τις κίτρινες στον ημιτελικό» κατέληξε.