«Δεν θα λείψει στην Ντόρτμουντ ο Μχιταριάν»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Χένρικ Μχιταριάν, με τους Βεστφαλούς να χάνουν μέσα σε ένα καλοκαίρι τον τρίτο παίκτη-κλειδί, κάτι που ωστόσο δεν πρόκειται να τις κοστίσει όπως επεσήμανε ο κόουτς της Λίβερπουλ και πρώην των «κιτρινόμαυρων», Γιούργκεν Κλοπ.  



«Δεν θα λείψει στην Ντόρτμουντ ο Μχιταριάν»

Αισιόδοξος για το μέλλον της Μπορούσια Ντόρτμουντ εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Χένρικ Μχιταριάν ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όντας η τρίτη μεγάλη απώλεια για τους Βεστφαλούς, μετά τον Ματς Χούμελς και τον Ικλάι Γκουντογκάν.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για το πως θα παρουσιαστούν οι δευτεραθλητές Γερμανίας τη νέα σεζόν, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, έχοντας καθίσει στον πάγκο της Ντόρτμουντ για περίπου οχτώ χρόνια, τόνισε πως η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα αντεπεξέλθει και χωρίς τους παίκτες που αποχώρησαν.

«Η Ντόρτμουντ έχει καταφέρει να αποκτήσει σχεδόν όλα τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ταλέντα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Δεν ανησυχώ καθόλου για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όταν πήγα σε αυτή, ήμασταν σε μια παρόμοια κατάσταση», ανέφερε σε πρώτο βαθμό στη «Bild».

«Εάν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να αντεπεξέλθει με την αποχώρηση τριών παικτών-κλειδιά, αυτή είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο προπονητής Τόμας Τούχελ».