Ρούνεϊ: «Καλύτερα Άγγλος, αλλά γενικότερα να είναι ιδανικός... »

Την άποψή του πως θα ήταν προτιμότερο να είναι γηγενής ο νέος τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, δίχως όμως να το θεωρεί αυτό απαραίτητο, ξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ.



Ρούνεϊ: «Καλύτερα Άγγλος, αλλά γενικότερα να είναι ιδανικός... »

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχθηκε πάντως πως ανεξαρτήτως εθνικότητας, ο επόμενος εκλέκτορας πρέπει να είναι ο κατάλληλος για τη δουλειά.

«Φυσικά θα είναι καλύτερα αν είναι Άγγλος, αλλά θα πρέπει να είναι ο σωστός άνθρωπος για αυτή τη δουλειά. Πρέπει να διαθέτει την ικανότητα για αυτή τη δουλειά» τόνισε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Πρέπει να βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα, όποιος και αν είναι. Αν ήμουν εγώ ο επόμενος, θα είχα ενθουσιαστεί. Παρόλα αυτά έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο. Όποιος και αν έρθει θα έχει δύσκολο έργο, το να βοηθήσει την ομάδα να κάνει βήματα προόδου.» πρόσθεσε στη συνέχεια ο 30χρονος επιθετικός.

Η επιλογή του νέου προπονητή θα είναι δύσκολη για την Αγγλία και ο γενικός διευθυντής Μάρτιν Γκλεν ξεκαθάρισε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως η εθνικότητα δεν θα αποτελέσει κριτήριο στην επιλογή.