«Βολές» και από Μέρφι κατά Αγγλικής Ομοσπονδίας

Την ανάγκη τα μέλη της Ομοσπονδίας να συμβουλευτούν βετεράνους ποδοσφαιριστές όσον αφορά την επιλογή του νέου τεχνικού της Εθνικής Αγγλίας, εξέφρασε με σημερινές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «BBC», ο Ντάνι Μέρφι.



«Βολές» και από Μέρφι κατά Αγγλικής Ομοσπονδίας

Ύστερα από το «κάζο» της Δευτέρας, πολλοί ήταν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έσπευσαν να κατηγορήσουν παίκτες και ομοσπονδία για μία ακόμη αποτυχημένη πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Άγγλων σε μεγάλη διοργάνωση. Στο «χορό» μπήκε από σήμερα και ο Μέρφι.

Ο άλλοτε μέσος των Λίβερπουλ, Τότεναμ και Φούλαμ ανέφερε: «Είναι γελοίο τα μέλη της Ομοσπονδίας να μη ζητούν καθοδήγηση από πρώην ποδοσφαιριστές για την επιλογή του νέου προπονητή της Εθνικής ομάδας».

Δε δίστασε μάλιστα να προτείνει τον Κρις Γουόντλ, αλλά και τον...ίδιο, ώστε να βρεθεί μία σωστή λύση: «Ο Κρις Γουόντλ κι εγώ μπορούμε να κάτσουμε σε ένα δωμάτιο και να αναλάβουμε την εκπαίδευσή τους πάνω στο αντικείμενο. Δίχως να θέλω να το παίξω ανώτερος, οι τρεις αυτοί άνθρωποι δε γνωρίζουν το ποδόσφαιρο (σ.σ. εννοεί τους Μάρτιν Γκλεν, Νταν Άσγουορθ, Ντέιβιντ Γκιλ)».