«Δυνατά» του Σάουθγκεϊτ στην Αγγλία

Σε συζητήσεις για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ της Κ-21 των «τριών λιονταριών», να είναι εκ των βασικών υποψήφιων.



«Δυνατά» του Σάουθγκεϊτ στην Αγγλία

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της FA, μπορεί να πάρει μέχρι και ένα χρόνο για να βρεθεί ο μόνιμος αντικαταστάτης του Ροϊ Χότζον.

Ο Μάρτιν Γκλεν παραδέχθηκε ότι ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της εθνικής Κ-21 της Αγγλίας, θα ήταν μια προσωρινή λύση για τον πάγκο της εθνικής Ανδρών, σε περίπτωση που η Ομοσπονδία δεν καταφέρει να βρει κάποιον άλλο σε μόνιμη βάση μέχρι την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

«Θα δούμε. Θέλουμε να έχουμε κλείσει προπονητή μέχρι τον πρώτο αγώνα των προκριματικών. Αν δεν τα καταφέρουμε, έχουμε ένα προσωρινό πλάνο στο μυαλό μας.» είπε ο Γκλεν.

«Χρειαζόμαστε έναν προπονητή που θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς στα τελικά των διοργανώσεων και θα καταφέρει να αξιοποιήσει τους παίκτες μας.» προσέθεσε στη συνέχεια ο γενικός διευθυντής της αγγλικής ομοσπονδίας.

Ο πρώτος αγώνας για τα προκριματικά του Μουντιάλ είναι στις 4 Σεπτεμβρίου, όπου τα «τρία λιοντάρια» αντιμετωπίζουν τη Σλοβακία εκτός έδρας.