Ο Ρούνεϊ διέψευσε τα περί... εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Χότζον

Κατηγορηματικά αντίθετος ήταν για ακόμη μία φορά ο Γουέιν Ρούνεϊ στα δημοσιεύματα που ήθελαν τους πιο παλιούς παίκτες της εθνικής Αγγλίας να είχαν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του Ρόι Χότζον, την ώρα μάλιστα που ο Τύπος ισχυρίζεται πως όλοι... ξίνισαν ακόμη και με την χρησιμοποίηση του Ραχίμ Στέρλινγκ κατά τον αποκλεισμό από την Ισλανδία.



Ο Ρούνεϊ διέψευσε τα περί... εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Χότζον

Όπως είναι φυσιολογικό μετά από έναν αποκλεισμό, πόσω μάλλον όταν αυτό γίνεται ήδη από πολύ πιο πριν, να υπάρχει γκρίνια...

Οι Άγγλοι ψάχνουν να βρουν αιτίες ώστε να αιτιολογήσουν έναν πολύ κακό αποκλεισμό για την ομάδα τους και αυτός στον οποίο έχουν στρέψει τα βέλη τους δεν είναι άλλος από τον μέχρι πρότινος «τιμονιέρη» των «τριών λιονταριών». Έτσι λοιπόν, μαζί με τα υπόλοιπα που του... φόρτωναν κατά καιρούς, ανέφεραν πως όλο το σύνολο είχε χάσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του (εκφράζοντας μάλιστα δυσαρέσκεια ακόμη και για την χρησιμοποίηση του Στέρλινγκ), αλλά ο Ρούνεϊ τον υπερασπίστηκε δημοσίως.

«Θα ήθελα να πω πως αυτά που γράφονται ότι οι παλαιότεροι χάσαμε την εμπιστοσύνη μας στον Χότζον είναι τελείως ανακριβή. Εκ μέρους και των υπολοίπων, στηρίξαμε πλήρως τον προπονητή μας, αλλά καταλαβαίνουμε πλήρως τους λόγους της παραίτησής του. Είχαμε απόλυτη πίστη σε εκείνον τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά την διάρκεια του τουρνουά» σχολίασε επί του θέματος ο αρχηγός και σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Αγγλίας κόντρα στην Ισλανδία.

Πάντως, απ' ό,τι φαίνεται τα δημοσιεύματα δεν ήταν τελείως αβάσιμα, με το «Sky Sports» να κάνει λόγο για μπέρδεμα στο μυαλό του Χότζον από την αρχή έως το τέλος του τουρνουά για την Αγγλία, με ενδεικτικό παράδειγμα την επιμονή του να αναθέτει στον Χάρι Κέιν τις εκτελέσεις κόρνερ, κάτι που άλλαξε έπειτα από κουβέντα με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του, μετά το ματς με τη Ρωσία.