Ρέντναπ: «Καμιά εμπιστοσύνη στις επιλογές της Ομοσπονδίας»

Την έλλειψη εμπιστοσύνης προς τα στελέχη της Αγγλικής Ομοσπονδίας, με κύριο αποδέκτη των κατηγοριών του, τον τεχνικό διευθυντή αυτής, Νταν Άσγουορθ, εξέφρασε  με δηλώσεις του, ο Χάρι Ρέντναπ.



Ρέντναπ: «Καμιά εμπιστοσύνη στις επιλογές της Ομοσπονδίας»

Με τα ονόματα των Γκάρι Νέβιλ και Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να είναι τα επικρατέστερα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «τριών λιονταριών», ο 69χρονος προπονητής ξεκαθάρισε πως θα πρόκειται για άστοχες επιλογές αν επιβεβαιωθούν τα όσα έχουν βγει στην επιφάνεια μέχρι στιγμής.

«Βλέπω ότι ο Γκάρυ Νέβιλ είναι από τους επικρατέστερους να διαδεχθεί το Χότζον, αλλά πώς στην ευχή μπορεί να συμβεί αυτό μετά τη χρονιά που έκανε στη Βαλένθια; Θα είχε την ευθύνη, μη έχοντας προπονήσει τους κατάλληλους παίκτες, οπότε αν προσληφθεί θα πρόκειται λόγω των καλών σχέσεων(σ.σ. με την Ομοσπονδία)», είπε, ενώ για τον Σάουθγκεϊτ ανέφερε:«Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα κάτω των 21, δεν είναι, όμως, ακόμη έτοιμος για την πρόκληση της Εθνικής Ανδρών»

Ο Άγγλος κόουτς χρεώνει ευθέως την αποτυχία του Χότζον σε τρεις διοργανώσεις (Ευρωπαϊκά 2012 και 2016, Παγκόσμιο Κύπελλο 2014) στον Νταν Άσγουορθ, λέγοντας: «Πώς μπορεί να εμπιστευθεί κανείς αυτόν τον άνθρωπο ότι θα επιλέξει το σωστό προπονητή; Επέλεξε το Χότζον που απέτυχε παταγωδώς στα δύο τελευταία τουρνούα. Τρία, αν υπολογίσουμε και το Ευρωπαϊκό του 2012. Είναι γελοίο που ο Άσγουορθ θα επιλέξει τον επόμενο τεχνικό της Αγγλίας και πραγματικά δεν είμαι σίγουρος πως διαθέτει τις απαραίτητες ικανότητες (σ.σ. ο Άσγουορθ). Φαίνεται πως όποιος συνδέεται με τη Γουέστ Μπρομ, θα έχει τις ευκαιρίες του!».

Για το τέλος,  σε πιθανό σενάριο να είναι εκείνος ο επόμενος κόουτς των «τριών λιονταριών», απάντησε: «Έχω ξεκαθαρίσει ότι στο παρελθόν ήθελα πολύ αυτή τη δουλειά. Καλύτερα να μη με υπολογίζουν τώρα».