Τέλος ο Χότζον!

Ο αποκλεισμός από την Ισλανδία έφερε και το φινάλε της θητείας του Ρόι Χότζον στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, με τον κόουτς να παραιτείται αμέσως μετά το παιχνίδι της Δευτέρας...



Τέλος ο Χότζον!

Το παιχνίδι με τους Ισλανδούς στους «16» του Euro της Γαλλίας και ο αποκλεισμός - ντροπή για τα «τρία λιοντάρια», οδήγησε τον Ρόι Χότζον στην έξοδο από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας. 

Αν και αναμενόταν να υπάρξει κουβέντα με την FA για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει μετά και την παραίτηση του 68χρονου προπονητή. 

Αποχωρεί από την εθνική ομάδα έπειτα από μια τετραετία, έχοντας αναλάβει αντί του Φάμπιο Καπέλο από το 2012 και η κατάληξη της προσπάθειας που έγινε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτέλεσε μια από τις πιο ντροπιαστικές σελίδες στα χρονικά των Άγγλων. 

Το 10 στα 10 της προκριματικής φάσης και το κλίμα... αλλαγής που γινόταν αντιληπτό όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν είχαν καμία συνέχεια επί χόρτου στα γήπεδα της Γαλλίας, με αποτέλεσμα το φινάλε από τη φάση των «16» και από το μεγάλο αουτσάιντερ, τους Ισλανδούς, που όμως ζουν ένα γλυκό όνειρο στη φετινή διοργάνωση...