Γκόμες: «Ο διαιτητής φταίει»

Δύο μέρες μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ και ο Εουρέλιο Γκόμες δεν μπορεί ακόμη να χωνέψει το δεύτερο γκολ που μέτρησε ο διαιτητής, κατηγορώντας τον ευθέως ότι δεν ήταν σαφής στην απόφασή του.



Γκόμες: «Ο διαιτητής φταίει»

Ο πορτιέρο των «σπιρουνιών» είδε τον Νάνι να βρίσκει πεσμένος την μπάλα για τα χέρια. Έτσι την έστησε για να εκτελέσει το βολέ και είδε σε μία κωμικοτραγική φάση τον Νάνι να σηκώνεται να κατευθύνεται στην μπάλα και να σουτάρει σε άδειο τέρμα. Ο διαιτητής κατευθύνθηκε στη σέντρα και ο Χάρι Ρέντναπ με τους ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν να φωνάζουν.

«Κατά τη γνώμη μου όλοι είδαν τι έγινε», τόνισε σε επεξηγηματικό ύφος ο Γκόμες και συνέχισε: «Είναι αδύνατον να μην το είδε ο διαιτητής. Δεν έκανε την καθιερωμένη κίνηση του πλεονεκτήματος να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αφού είχα αφήσει την μπάλα κάτω, τότε έκανε νόημα με τους ώμους του. Υποτίθεται ότι πρέπει να το υποδείξει με τα χέρια του το πλεονέκτημα. Κανείς δεν το κατάλαβε έτσι.

Δεν αντέδρασα καν μέχρι να ακούσω τον Σκόουλς να φωνάζει στο Νάνι να σουτάρει. Το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι δεν ήταν ξεκάθαρος. Ο Νάνι σταμάτησε την μπάλα με τα χέρια και δεν παίζουμε μπάσκετ. Αισθάνομαι άσχημα που δέχτηκα ένα τέτοιο γκολ, όμως και πάλι να γινόταν το ίδιο θα αντιδρούσα. Ακόμη και ο επόπτης ήταν πολύ μπερδεμένος. Μου είπε ότι δεν ξέρει τι έδωσε ο διαιτητής και να πάω πίσω στην εστία μου για να εξηγήσει στον ρέφερι τι είδε».