Οι Ισλανδοί προπονούνται στα πέναλτι από την πρώτη μέρα!

Το παιχνίδι της Αγγλία-Ισλανδία καλύτερα για τα «τρία λιοντάρια» να μην πάει στα πέναλτι αφού η ομάδα του Λαρς Λάγκερμπακ προπονείται στην διαδικασία από την ώρα που πάτησε το πόδι της στην Γαλλία!



Οι Ισλανδοί προπονούνται στα πέναλτι από την πρώτη μέρα!

Αν τα πέναλτι από μόνα τους είναι μια κατάρα για την Αγγλία, το σύνολο του Ρόι Χότζον καλά θα κάνει να φροντίσει να καθαρίσει το ματς από το 90λεπτο ή τουλάχιστον στην παράταση, καθώς μετά λογικά θα τα βρει πολύ σκούρα...

Σαφώς και οι συνθήκες προπόνησης με αυτές του αγώνα -ειδικά όταν το άγχος κυριεύει τερματοφύλακα και εκτελεστή- είναι τελείως διαφορετικές, αλλά από την άλλη όταν εδώ και δύο εβδομάδες μια ομάδα προπονείται σε καθημερινή βάση αυξάνει αυτομάτως τις πιθανότητες να προκριθεί από την βούλα.

«Δουλεύουν πολύ σκληρά. Αμύνονται σαν να αμύνονται για την ζωή τους και είναι έτοιμοι να κάτσουν πολύ πίσω και να βγουν μπροστά μόνο ανά μικρά διαστήματα του αγώνα. Όλοι νομίζουν ότι οι full back είναι αδυναμία, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν εκτός αγώνα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ από την άλλη διαθέτουν καλύτερους επιθετικούς απ' ό,τι νομίζουν μερικοί. Προπονούνται στα πέναλτι κάθε μέρα και από την στιγμή που πέρασαν στην νοκ-άουτ φάση το κάνουν ακόμη περισσότερο» ανέφερε πηγή που έχει παρακολουθήσει τις προπονήσεις τους.