Χότζον: «Αισχρά αυτά που γράφτηκαν για Ρούνεϊ και Βάρντι»

Ο Ρόι Χότζον διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους Γουέιν Ρούνεϊ και Τζέιμι Βάρντι να τα έχουν «σπάσει», ενώ μιλώντας για το Brexit αν και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι το... άφησε για όταν θα τελειώσει το Euro για την εθνική Αγγλίας.



Χότζον: «Αισχρά αυτά που γράφτηκαν για Ρούνεϊ και Βάρντι»

Έχοντας δίπλα του τον αρχηγό των «τριών λιονταριών» και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε:

«Θα απαντήσω εγώ για τον Γουέιν. Δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεστε. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα όσον αφορά αυτόν και τον Βάρντι. Ίσα-ίσα που είναι καλοί φίλοι τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Θα συνιστούσα στον Γουέιν να μην κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα. Πρόκειται για μια αισχρή ιστορία που κάποιος έγραψε» και προσέθεσε για τις πολιτικές εξελίξεις:

«Για το Brexit προφανώς και είναι το θέμα που ενδιαφέρει περισσότερο το έθνος, αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο την δεδομένη στιγμή. Ψηφίσαμε όταν μπορούσαμε, είπαμε την άποψή μας και ο κόσμος είπε την δική του. Θα ζήσουμε με αυτό. Δεν έχει επηρεάσει την προετοιμασία μας για το παιχνίδι. Πρέπει να αποδεχθούμε πως έχει ληφθεί μια τεράστιας σημασίας απόφαση και θα την αντιμετωπίσουμε όταν επιστρέψουμε».