Χαρούμενος για Ρούνεϊ ο Γουόλκοτ

Το σίριαλ με τον Γουέιν Ρούνεϊ και την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πέρασε από σαράντα κύματα, δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν στον ποδοσφαιρικό χώρο. Ούτε καν τους αντιπάλους των «κόκκινων διαβόλων».



Χαρούμενος για Ρούνεϊ ο Γουόλκοτ

Ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, Θίο Γουόλκοτ με δηλώσεις του στη Sun εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραμονή του Άγγλου διεθνούς επιθετικού στο «Όλντ Τράφορντ», λέγοντας ότι: «Θα ήταν πλήγμα για την Πρέμιερσιπ να έχανε έναν τέτοιο παίκτη. Είμαι Άγγλος και θέλω να βλέπων όλους τους καλούς παίκτες συμπατριώτες μου να παραμένουν στο πρωτάθλημα και να μην φεύγουν στο εξωτερικό».

Ο Γουόλκοτ συνέχισε, αναφερόμενος και στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. «Κάθε φορά που ακούει κανείς Ρούνεϊ και Φέργκιουσον, σκέφτεται αμέσως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι πολύ καλό για την ομάδα που τον κράτησε».

Όσο για το κατά πόσο παρακολούθησε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το σίριαλ, πρόσθεσε: «Τα μεταγραφικά μένουν στα αποδυτήρια των ομάδων, ωστόσο όπως όλοι στον χώρο, έτσι και εγώ ήθελαν να μάθω που θα κατέληγε».

TAGS: