Τσέλσι και Ρόμα συζητούν για Ναϊνγκολάν!

Συζητήσεις ανάμεσα στη Ρόμα και την Τσέλσι με αντικείμενο ενδεχόμενη μεταγραφή του, επιβεβαίωσε μέσα απο δηλώσεις του στη βελγική εφημερίδα «Het Nieuwsblad», ο Ράτζα Ναϊνγκολάν. 



Τσέλσι και Ρόμα συζητούν για Ναϊνγκολάν!

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν φαίνεται να αποτελεί το διακαή πόθο του νέου τεχνικού των «μπλε», Αντόνιο Κόντε, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του τον παίχτη-κλειδί για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα του Λονδίνου. Ο 28χρονος πάντως δείχνει να μην ασχολείται ιδιαίτερα με τις συζητήσεις τις οποίες ο ίδιος αποκάλυψε.

«Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κάθε καλοκαίρι εδώ και 7 χρόνια το όνομά μου ακούγεται ως μεταγραφικός στόχος διαφόρων συλλόγων. Θα δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Ο μέσος της Εθνικής Βελγίου αγωνίζεται στη Ρώμη από το 2013 με τη φετινή να χρονιά να είναι μια από τις πιο παραγωγικές του καθώς σε 42 συμμετοχές πέτυχε 6 γκολ ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.