Σίγκουρντσον: «Αουτσάιντερ... σαν τη Λέστερ»!

Λέτε να δούμε ένα θαύμα τύπου... Λέστερ και στο Euro; Ποιος ξέρει... Ακόμη και έτσι, όμως, η Ισλανδία παραμένει το μεγάλο αουτσάιντερ του ζευγαρώματος με την Αγγλία, κάτι που επεσήμανε και ο Γκίλφι Σίγκουρντσον, εστιάζοντας στην υπερπροσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλει η ομάδα του για να... αγχώσει τα «τρία λιοντάρια» στη φάση των «16».  



Σίγκουρντσον: «Αουτσάιντερ... σαν τη Λέστερ»!

«Δεν νιώθουμε καμία πίεση. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Αντίθετα η Αγγλία, εάν ηττηθεί από εμάς, θα δεχτεί έντονη κριτική. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να χαρούμε το τουρνουά και τη συμμετοχή μας στους «16» του Euro. Είναι υπέροχο το συναίσθημα και θέλουμε να συνεχίσουμε», τόνισε αρχικά ο μεσοεπιθετικός της Σουόνσι και συνέχισε αναφερόμενος στον άθλο του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος:

«Είμαστε ένα μικρό έθνος και κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε εδώ. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τους συμπατριώτες μας χαρούμενους. Είμαστε σαν την... Κόβεντρι! Εάν θα γίνουμε Λέστερ; Και πάλι θα θεωρούμαστε αουτσάιντερ»!

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τη δυναμική των «τριών λιονταριών», ως ο άνθρωπος που τους... ζει καθημερινά στην Πρέμιερ Λιγκ, απάντησε: «Δεν έχουν πολλές αδυναμίες. Διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και προκρίθηκαν από έναν δύσκολο όμιλο, χωρίς να παίξουν βάσει των πραγματικών τους δυνατοτήτων. Αυτό δείχνει πόσο καλοί είναι...

Ακόμη, όμως, δεν έχουμε δει τον καλύτερό τους εαυτό! Από μεριά μας, θα χρειαστεί να αμυνθούμε πολύ καλά, κάτι που έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε».