Δεν πωλείται η Νιούκαστλ

Συνεχίζεται τις τελευταίες μέρες η φημολογία για το ενδεχόμενο να κάνει επίσημη πρόταση αγοράς της Νιούκαστλ, ο πρώην πρόεδρό της, Φρέντι Σέφερντ, ώστε να ξαναπάρει το σύλλογο στα χέρια του. Ωστόσο σύμφωνα με το «Teamtalk», επίσημοι κύκλοι της ομάδας όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν το γεγονός, αλλά αντιθέτως διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε τέτοια περίπτωση.



Δεν πωλείται η Νιούκαστλ

Ο Σέφερντ είχε αναλάβει την ομάδα το 1997 και υπό την προεδρία του οι «καρακάξες» είχαν γνωρίσει μεγάλες πορείες τερματίζοντας στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση της Premier League με προπονητή τον Σερ Μπόμπι Ρόμπσον. Το 2007 όμως η ομάδα πωλήθηκε στον Μάικ Άσλεϊ, ο οποίος δύο φορές ως τώρα είχε θέσει ζήτημα πώλησης του συλλόγου.

Με τον προβιβασμό όμως της Νιούκαστλ και πάλι στην Premier League φαίνεται να βρέθηκαν έσοδα που αναζωογόνησαν τα ταμεία της ομάδας, και η πώληση του συλλόγου δεν μοιάζει πια μονόδρομος. Δεν μοιάζει ούτε καν σαν ένα έστω υποθετικό σενάριο, βάσει των ισχυρισμών κάποιων ανθρώπων της Νιούκαστλ: «Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με την Νιούκαστλ για αγορά του συλλόγου και πρώτον και κυριότερον η ομάδα δεν πωλείται».