Μήνυμα στους οπαδούς για τα επεισόδια από Χότζον και Ρούνεϊ

Μετά τα όσα έχουν συμβεί στη Γαλλία με τη συμμετοχή Άγγλων χούλιγκαν σε επεισόδια με Ρώσους και Γάλλους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών», Ρόι Χότζον και ο αρχηγός της ομάδας, Γουέιν Ρούνεϊ, θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους οπαδούς.



Μήνυμα στους οπαδούς για τα επεισόδια από Χότζον και Ρούνεϊ

Μία προσπάθεια... συνέτισης των Άγγλων οπαδών οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε περιστατικά βίας από την πρώτη μέρα του Euro, φρόντισε να κάνει η FA.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Ρόι Χότζον και ο αρχηγός αυτής, Γουέιν Ρούνεϊ, έστειλαν το δικό τους μήνυμα, ευελπιστώντας σε μία αλλαγή της συμπεριφοράς των οπαδών, υπό το κίνδυνο ενός πιθανού αποκλεισμού των «λιονταριών» από τη διοργάνωση.

«Με ανησυχεί πολύ η απειλή που υπάρχει πλέον για τον αποκλεισμό μας από τη διοργάνωση. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και θέλουμε απεγνωσμένα να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο Euro. Εκτιμούμε τη στήριξή σας, αλλά θέλω να πω σε όλους τους οπαδούς μας να μείνουν μακριά από καυγάδες ώστε να μην γίνουν πράξη οι απειλές και να συνεχίσουμε στον θεσμό, γιατί το θέλουμε πολύ» ανέφερε στο βίντεο ο Χότζον, για να συνεχίσει ο Ρούνεϊ λέγοντας:

«Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας. Έρχεται και το σημαντικό παιχνίδι με την Ουαλία... Όσοι δεν έχετε εισιτήριο, μην ταξιδέψετε εδώ... Όσοι έχετε εισιτήριο, προσέξτε τον εαυτό σας και να συνεχίσετε να μας στηρίζετε».