Μόλις... δύο μεταβιβάσεις στην αντίπαλη περιοχή ο Ρούνεϊ!

Απόδειξη του νέου του ρόλου που υιοθετείται και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, είναι πως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν «πατάει» πλέον περιοχή και πλέον δεν μπορεί να φανεί επικίνδυνος... Τουλάχιστον όχι εντός των αντίπαλων καρέ.  



Μόλις... δύο μεταβιβάσεις στην αντίπαλη περιοχή ο Ρούνεϊ!

Το γραφικό με τις κινήσεις και τις επαφές του αρχηγού των «τριών λιονταριών» με τη μπάλα αποδεικνύει πως πλέον είναι πολύ διαφορετικός ο ρόλος του, όπως ακριβώς γίνεται και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν είναι ο φορ που θα ψάξουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, αλλά είναι αυτός που θα δώσει ηρεμία, θα οργανώσει και θα φροντίσει να μοιράσει σωστά το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία και το σωστό «διάβασμα» των συνθηκών της αναμέτρησης.

Το βράδυ του Σαββάτου, απέναντι στη Ρωσία, στην 9η πρεμιέρα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας δίχως νίκη σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σε 78 αγωνιστικά λεπτά, ο Ρούνεϊ πραγματοποίησε 55 μεταβιβάσεις της μπάλας, 48 εκ των οποίων με επιτυχία σε κάποιον από τους συμπαίκτες του, ωστόσο, μόλις οι δύο από αυτές τις πάσες βρέθηκαν... εδαφικά στη μεγάλη περιοχή των Ρώσων!