Μένει μέχρι να φύγει (;)

Ο πιθανός υποβιβασμός της Μπέρνλι στην Τσάμπιονσιπ έχει προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα και το τελευταίο διάστημα έχουν κυριαρχήσει οι φήμες που θέλουν τον Μπράιαν Λός να αποτελεί σύντομα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.



Μένει μέχρι να φύγει (;)

Η Μπέρνλι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις πόντους μακριά από τη σωτηρία. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη Χάλ, στο παιχνίδι που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ομάδων, αφού και οι «τίγρεις» κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Η φτωχή συγκομιδή της Μπέρνλι στη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας μάλιστα υποστεί την ήττα στα 11 από τα τελευταία 13 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Λός, έχουν οδηγήσει στην έξαρση των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην άμεση απομάκρυνση του νυν τεχνικού.

Από τη μεριά του, ο Μπράιαν Λός δείχνει να μην ανησυχεί για τη θέση του, αφού όπως αναφέρει: «Δεν βρίσκω λόγω να μην συνεχίσω στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και στην επόμενη. Όσα λέγονται είναι μέρος της δουλειάς. Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο, εκτός από το επόμενο παιχνίδι με την Χάλ». Μάλιστα, υποστήριξε ότι στη συνάντηση με τους διοικούντες την Μπέρνλι εξέλαβε την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.