Στο κυνήγι του Τόρες η Σίτι

Αποφασισμένη να πληρώσει όσα χρήματα χρειαστούν για να αποκτήσει τον Φερνάντο Τόρες είναι η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με το «People». Η εταιρία μάνατζερ του Ισπανού επιθετικού ξεκαθάρισε στη διοίκηση της Λίβερπουλ ότι θα δώσει περισσότερα από την καλύτερη προσφορά που θα γίνει από οποιονδήποτε σύλλογο, για τον Τόρες.



Στο κυνήγι του Τόρες η Σίτι

Κομβικό σημείο στην υπόθεση φέρεται να παίζει και η επιθυμία του Κάρλος Τέβες να αποχωρήσει από την ομάδα για να επιστρέψει σύντομα στην Αργεντινή. Έστω και αν αυτό δεν γίνει άμεσα, δεν μπορεί ο Ρομπέρτο Μαντσίνι να είναι σίγουρος για τον παίκτη. Για αυτό θέλει έναν νέο αστέρα, γύρω από τον οποίο θα χτίσει την πρωταθλήτρια ομάδα που θέλουν να δουν οι ζάμπλουτοι ιδιοκτήτες. Και ο αστέρας αυτός σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα δεν είναι άλλος από τον Φερνάντο Τόρες.

Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις από το περιβάλλον του φορ της Λίβερπουλ που ομολογούν την πρόθεση της Σίτι: «Είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μία λίρα παραπάνω από την καλύτερη πρόταση που θα γίνει για τον Φερνάντο. Θέλουν να φτιάξουν μία ομάδα νικήτρια γύρω από τον Τόρες. Θα προσπαθήσουν από την πρώτη στιγμή της επόμενης σεζόν να μπουν δυναμικά στο κυνήγι της κατάκτησης του τίτλου».