Βενγκέρ: «Απίστευτος ο Σονγκ»

Ιδιαίτερη μνεία στον Άλεξ Σονγκ για το γκολ που πέτυχε στο τέλος και έδωσε τη νίκη στην Άρσεναλ, έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ. Οι «κανονιέρηδες» υποδέχτηκαν την Γουέστ Χαμ, όμως δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Ο 23χρονος Καμερουνέζος ήταν αυτό που έδωσε τη λύση στο 88’ και άκουσε εγκωμιαστικά σχόλια.



Βενγκέρ: «Απίστευτος ο Σονγκ»

Αρχικά ο Αλσατός τεχνικός ανέλυσε τον αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες:«Δώσαμε μάχη. Ήμασταν υπομονετικοί, έξυπνοι και ίσως και λίγο τυχεροί. Η Γουέστ Χαμ αμύνθηκε καλά. Ο τερματοφύλακάς τους έκανε και πάλι μεγάλο παιχνίδι, όμως το σφύριγμα της λήξης μας βρήκε νικητές. Δεν κάναμε αμυντικά λάθη, κρατήσαμε ανέπαφη την εστία και σε τέτοιου είδους παιχνίδια το μηδέν παθητικό είναι πολύ σημαντικό».

Στη συνέχεια όμως στάθηκε στον Άλεξ Σονγκ και με το παραπάνω: «Είναι απίστευτος, αφού ξεκίνησε ως αμυντικός, έχει μετατραπεί σε αμυντικό χαφ και τώρα παίζει σαν επιθετικός. Έχει προσθέσει κάτι στο παιχνίδι μας. Βρίσκεται πάντα το σωστό χρόνο στη περιοχή. Αυτό φάνηκε και στις δύο καλές φάσεις που έκανε στο πρώτο ημίχρονο. Ένα σουτ με το δεξί και μία κεφαλιά. Αν σαν αμυντικό χαφ, κάνεις 2-3 καλές στιγμές, τότε αυτό υποδηλώνει ότι έχεις καλό τάιμινγκ. Πολύ καλό παιχνίδι και για τον Κλισί που έχει βελτιωθεί τώρα που παίζει πιο μπροστά. Είναι πιο ήρεμος και έχει την ευκαιρία να δείξει το καλό δεξί του πόδι».