Ντεφό-Μπερμπάτοφ, σημειώσατε άσσο! (Videos)

Με παράσταση του Ζερμέιν Ντεφό ολοκληρώθηκε το φιλικό ματς «Soccer Aid» στο «Ολντ Τράφορντ» για την οικονομική ενίσχυση της UNICEF, με τον επιθετικό της Σάντερλαντ να σκοράρει δις και να χαρίζει τη νίκη στην αγγλική ομάδα με σκορ 3-2 απέναντι σε αυτή της Μικτής Κόσμου που είχε πάρει προβάδισμα επίσης με δύο τέρματα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.



Ντεφό-Μπερμπάτοφ, σημειώσατε άσσο! (Videos)

Στο «Θέατρο των Ονείρων» βρέθηκαν μεγάλες προσωπικότητες του αγγλικού και του διεθνούς ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών και ο Ζοσέ Μουρίνιο για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και ο πρωταθλητής Αγγλίας, Κλάουντιο Ρανιέρι, που μαζί με τον Νίαλ Χόραν κάθισαν στον αντίπαλο πάγκο.

Δίπλα στον «Special One» σε αυτόν των Άγγλων κάθισαν οι Ρόμπι Γουίλιαμς, Σαμ Άλαρνταϊς και Μπράντλεϊ Γουολς.

Το σκορ άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο με τρομερό φάουλ του Μαρκ Ράιτ, για να έρθουν τα τέρματα του Μπερμπάτοφ σε απόσταση τεσσάρων λεπτών (54'-58') και να κάνουν την πρώτη ανατροπή. Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Ντεφό και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νικητές τους Άγγλους. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του παρουσιαστή Μπερντ Σέπερντ από τον Τζον Μος, ο οποίος είχε αποβάλει τον Τζέιμι Βάρντι σε εκείνο το ματς της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ.

Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το καλοκαίρι του 2018.

Οι δύο ομάδες:

 

 

Το νικητήριο τέρμα:

Σαμ Άλαρνταϊς και Νίαλ Χόραν χωρίς πολλά λόγια...

 

 

Το απευθείας φάουλ του Ράιτ:

Η διπλή ποδιά του Ροναλτίνιο: