«Ασπίδα» στον Στόουνς ο Νέβιλ

Προσπάθεια να ... καταστρέψουν τον Τζον Στόουνς, κάνουν οι επικριτές του, όπως ανέφερε ο Φιλ Νέβιλ που θέλησε να υψώσει ασπίδα προστασίας στον νεαρό αμυντικό της Έβερτον, ο οποίος θα βρεθεί στο Euro 2016.  



«Ασπίδα» στον Στόουνς ο Νέβιλ

Έπειτα από τον χαμό που έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο για να τον πάρει στην Τσέλσι, πέρυσι, τα ποσά που γράφτηκαν για την αξία του, την κόντρα που άνοιξε με τους οπαδούς των «ζαχαρωτών» και την έλλειψη σταθερότητας στα παιχνίδια της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από έναν μήνα, ο Τζον Στόουνς καλείται να βοηθήσει την Αγγλία στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ασκήσει δριμεία κριτική στον νεαρό άσο της Έβερτον και τις πραγματικές του ικανότητες, με τον Φιλ Νέβιλ να σπεύδει και να τον παίρνει υπό την προστασία του, λέγοντας:

«Έχει δεχθεί πολλή κριτική και είναι σκανδαλώδες αυτό που συμβαίνει... Είναι σαν να προσπαθεί ο κόσμος να καταστρέψει το παιδί σε τέτοια ηλικία! Έχουν μιλήσει παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές για εκείνον, γιατί πολύ απλά ζηλεύουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί εκείνος να παίξει...».