League One: Κρας Τεστ για Μπράιτον

Δυσκολίες επιφυλάσσει η 14η αγωνιστική για την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στη League One. Η πρωτοπόρος Μπόρνμουθ θα κληθεί να δείξει την αξία της στην έδρα της Πιτέρμπορο. Η Μπόρνμουθ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη σταθερή Κόλτσεστερ, ενώ η Σέφιλντ Γουένσντεϊ πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Τσάρλτον εκτός έδρας.



League One: Κρας Τεστ για Μπράιτον

Πιτέρμπορο – Μπράιτον

Η καταιγιστική Πιτέρμπορο έχει την ευχή και την κατάρα να διαθέτει φέτος ομάδα που προσφέρει απλόχερα θέαμα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι διαθέτει την καλύτερη επίθεση, αλλά και την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Το οξύμωρο αυτό στατιστικό την φέρνει στη δεύτερη θέση του πίνακα και περιμένει την Μπράιτον για άλλο ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας δεν θυμάται τι σημαίνει ήττα. Βρίσκεται μόνη της στην κορυφή έξι βαθμούς πάνω από τους διώκτες της και συνεχίζει το σερί με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της. Το 4-0 στην έδρα της Τσάρλτον, ακολούθησε ένα 2-0 με την Γέοβιλ και τώρα θα δοκιμαστεί απέναντι σε μία επίθεση «φωτιά».

Μπόρνμουθ – Κόλτσεστερ

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με την Πιτέρμπορο ισοβαθμεί η Μπόρνμουθ που πέρασε ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Μπορεί να μην επικράτησε σε καμία από τις έδρες των Σαουθάμπτον, Μπράιτον και Σέφιλντ Γουεν. ωστόσο παρέμεινε δεύτερη και θέλει να αρχίσει την αντεπίθεσή της για ψηλά. Με πέντε νίκες και μία ισοπαλία διαθέτει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας.

Μπορεί στη νίκη να μη φτάνει εύκολα, αλλά με τις ήττες δεν συμβιβάζεται επ’ ουδενί. Λογικό επακόλουθο οι 8 ισοπαλίες σε 13 ματς για την Κόλτσεστερ που βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Παραμένει πάντως η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα και μόνο εύκολο έργο θα έχει όποιος θέλει να κάμψει την αντίστασή της.

Τσάρλτον – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Τεταμένη η κατάσταση στην Τσάρλτον με την ομάδα να βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και τον προπονητή στο μικροσκόπιο της διοίκησης. Ωστόσο τα πράγματα με μία νίκη μπορούν έρθουν τούμπα και να επιστρέψει η ευφορία. Αυτό επειδή η διαφορά από τη δεύτερη θέση είναι μόλις στους 3 βαθμούς και επειδή η ομάδα προέρχεται ήδη από ένα μεγάλο διπλό επί της Καρλάιλ με 4-3.

Στην άμυνά της στηρίζεται η Σέφιλντ Γουέν. Που βρίσκεται μόνη 4η στη βαθμολογία με 21 βαθμούς σε 13 αγώνες. Η τελευταία της ήττα ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου ενώ στα τελευταία πέντε ματς έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ και αυτό από την δεύτερη Μπόρνμουθ. Δείχνει ιδιαίτερα σταθερή φέτος όμως θα πρέπει να το αποδείξει αυτό και στην έδρα της Τσάρλτον.

Αναλυτικά οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής

Γέοβιλ – Σουίντον

Έξετερ – Μπρέντφορντ

Λέιτον Όριεντ – Ρότσντεϊλ

Μπόρνμουθ – Κόλτσεστερ

Μπρίστολ Ρόβερς – Καρλάιλ

Νότς Κάουντι – Σαουθάμπτον

Ντάγκεναμ – Χάρτλπουλ

Όλνταμ – Πλίμουθ

Πιτέρμπορο – Μπράιτον

Τρανμίρ – ΜΚ Ντονς

Τσάρλτον – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Χάντερσφιλντ – Γουόλσολ