Χότζον: «Ιδανική η ανακοίνωση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την τοποθέτηση της διοίκησης της Λίβερπουλ έμεινε ο Ρόι Χότζον. Ο προπονητής των «κόκκινων» είδε ενθουσιασμένος τον ιδιοκτήτη Τζον Χένρι, να τονίζει ότι στόχος δεν είναι η πώληση των πρωτοκλασάτων παικτών, αλλά αντίθετα η ενδυνάμωση της ομάδας σε όλους τους τομείς.



Χότζον: «Ιδανική η ανακοίνωση»

Η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες για αποχώρηση παικτών όπως οι Φερνάντο Τόρες και Πέπε Ρέινα, έλαβε τέλος μετά την ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Σειρά στις δηλώσεις πήρε ο Ρόι Χότζον που νιώθει πολύ πιο σίγουρος στο πάγκο των «κόκκινων», όχι μόνο για το δικό του μέλλον, αλλά και για το μέλλον της ομάδας.

«Η ανακοίνωση ήταν πολύ κατατοπιστική και συμβάδιζε με όλα όσα μου είχαν υποσχεθεί ο Τζον (Χένρι) και ο Τομ (Γουέρνερ). Κυμαίνεται στην ίδια γραμμή με τους στόχους της ομάδας», τονίζει χαρακτηριστικά ο Χότζον και συνεχίζει:

«Ένας από του στόχους είναι να αναδομηθούμε και να γίνουμε πιο ισχυροί. Ο τρόπος που θέλουμε να τα καταφέρουμε είναι να κρατήσουμε όλους του πρωτοκλασάτους μας παίκτες και να προσθέσουμε και άλλους. Δεν έχουν γίνει πάντως ακόμη συζητήσεις για ποδοσφαιριστές που είναι να έρθουν ή να αποχωρήσουν. Όλες οι συζητήσεις αφορούν το πώς θα δυναμώσουμε την ομάδα.

Όταν πρωτοήρθα βρέθηκα μπροστά σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Υπήρξαν συζητήσεις ακόμη και για το ενδεχόμενο να μπούμε σε καθεστώς διαχείρισης και να αναγκαστούμε να πουλήσουμε παίκτες. Η νέα διοίκηση όμως έχει αλλάξει εντελώς την αύρα της ομάδας και κατά τη γνώμη μου η τοποθέτησή τους στην τελευταία ανακοίνωση ήταν ιδανική. Είπαν ακριβώς αυτά που ήθελαν όλοι να ακούσουν».