Χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ ο Ντεπάι
Παρά τα όσα γράφονται για τις σχέσεις του με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μέμφις Ντεπάι δήλωσε χαρούμενος στους «κόκκινους διαβόλους»

Πολλοί αναφέρουν πως τα πράγματα για τον Μέμφις Ντεπάι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα γίνουν... πολύ σκούρα μετά την αποχώρηση του Λουίς Φαν Χάαλ.
Ο Ολλανδός έχει εμπλακεί σε αρκετά περιστατικά, εξ αιτίας και της δικής του αποτυχίας να αιτιολογήσει τα χρήματα που δαπανήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι για εκείνον. Παρόλα αυτά, δήλωσε χαρούμενος τονίζοντας πως το «αντίο» του συμπατριώτη προπονητή του, είναι κομμάτι της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.
«Δεν ξέρω γιατί να μην είμαι. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και η διοίκηση γνωρίζει ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Μία σχέση αγάπης-μίσους; Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό. Αλλά το γεγονός ότι ο Φαν Χάαλ έφυγε είναι κομμάτι της ζωής του ποδοσφαίρου, μαθαίνεις από αυτό και σε κάνει δυνατότερο».