Τιμώρησε την Γουινέα η Αγγλία

Η εθνική Αγγλίας μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά στην συνέχεια ήταν επιβλητική επί της Γουινέας, την οποία και τιμώρησε με το βαρύ 7-1. Σκόρερ χρίστηκε στο ντεμπούτο του ως βασικός με τα τρία λιοντάρια στο στήθος ο Τζακ Γκρέιλις, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές, άλλα δύο ο Κόλεϊ Γούντροου.



Τιμώρησε την Γουινέα η Αγγλία

Ούτε ένα λεπτό μετά την έναρξη του αγώνα η Γουινέα πήρε το προβάδισμα, αλλά η απάντηση ήταν γρήγορη από τους παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που έφτασαν τις δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο τουρνουά της Τουλόν.

Στον πίνακα των σκόρερ έβαλαν το όνομά τους και οι Νέιθαν Ρέιντμοντ – Τζέιμς Γουόρντ-Πρόουζ, με τους ηττημένους να βλέπουν την εστία τους να παραβιάζεται και από παίκτη της ομάδας τους για την διαμόρφωση του τελικού σκορ.

Η σύνθεση της Αγγλίας:

Γκαν (Μάντσεστερ Σίτι), Στέφενς (Σαουθάμπτον), Χόλντινγκ (Μπόλτον), Χοζ (Γουλβς) – Τσέιμπερς (Άρσεναλ) 54', Τάργκετ (Σαουθάμπτον), Γουόρντ-Πρόουζ (Σοαυθάμπτον) – Τσάλομπαχ (Τσέλσι) 41', Σουίφτ (Τσέλσι), Γκράιμς (Σουόνσι), Γκρέιλις (Άστον Βίλα) – Γουότμορ (Σάντερλαντ) 60', Ρέντμοντ (Νόριτς) – Πάλμερ (Τσέλσι) 54', Γούντροου (Φούλαμ)