Έπαιξαν... στα κόκκινα, αλλά «κόλλησαν»

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Πόρτσμουθ και Πλίμουθ στο «Φράτον Παρκ», στο Dockyard Derby, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι-οφ ανόδου της LeagueTwo! Αποβλήθηκαν οι δύο προπονητές, στα ... κόκκινα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, έκαναν την ανατροπή οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν το κράτησαν.  



Έπαιξαν... στα κόκκινα, αλλά «κόλλησαν»

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Μαρκ ΜακΝάλτι για τους «πομπέις», εκμεταλλευόμενος το χώρο που του άφησαν οι αντίπαλοι αμυντικοί ώστε να φανεί απειλητικός και να τελειώσει σωστά την πρώτη εξαιρετική φάση που του παρουσιάστηκε για το 1-0.

Η Πλίμουθ είχε δύο πολύ γρήγορες απαντήσεις και μάλιστα με τον ίδιο παίκτες. Ο Ματ Τζάμιλ, αρχικά στο 9' με τον ώμο σε φάση διαρκείας ισοφάρισε, για να έρθει και το 2-1 στο 19' με το... αεροπλανικό του ίδιου σκόρερ!

Η ένταση που χαρακτήρισε την αναμέτρηση, οδήγησε και στην αποβολή των δύο προπονητών, Πολ Κουκ και Πολ Γούτον, οι οποίοι ήρθαν σε αντιπαράθεση στην πλάγια γραμμή.

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, η Πόρτσμουθ έφτασε στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάρι Ρόμπερτς.

Οι γηπεδούχοι, είχαν υπεροχή στο δεύτερο μέρος, έμοιαζαν να είναι εκείνοι που θα μπορούσαν να κάνουν δεύτερη ανατροπή στο παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη για να έχουν ένα μικρό αβαντάζ ενόψει του δεύτερου αγώνα, όμως η Πλίμουθ κράτησε το 2-2 και το «εισιτήριο» για τελικό των πλέι-οφ θα κριθεί στη ρεβάνς του μεταξύ τους ημιτελικού.