Γηπεδούχοι στα δύσκολα

Με γκολ στην παράταση νίκησαν οι γηπεδούχοι στις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις του Carling Cup στη φάση των «16». Η Άστον Βίλα επικράτησε της Μπέρνλεϊ και η Γουέστ Χαμ της Στόουκ. Οι δύο αγώνες οδηγήθηκαν στην παράταση με σκορ 1-1. Εκεί όμως οι «χωριάτες» και τα «σφυριά» με τη δύναμη της έδρας έφτασαν το σκορ σε 2-1 και 3-1 αντίστοιχα.



Γηπεδούχοι στα δύσκολα

Άστον Βίλα – Μπέρνλεϊ 2-1

Μέχρι το 86’ το παιχνίδι ήταν στο ανιαρό 0-0 όμως τότε ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο Χέσκεϊ στο 86’ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Καρλάιλ όμως ισοφάρισε στο 89΄ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί μίλησε η έδρα. Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι «χωριάτες» έκαναν το 2-1 στο 96’ με τον Ντάουνινγκ. Στο 99’ μάλιστα οι γηπεδούχοι συνέχισαν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Ολμπράιτον. Αυτό πάντως δεν άλλαξε κάτι με την Μπέρνλεϊ να μοιάζει λόγω κούρασης ανίκανη να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση.

Γουέστ Χαμ – Στόουκ 3-1

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με τον Τζόουνς μόλις στο 6ο λεπτό, παίρνοντας το προβάδισμα. Το γκολ αυτό μάλιστα έδειχνε ικανό να τους δώσει την πρόκριση, όμως στο 84’ το όνειρο αυτό ανακόπηκε. Ήταν το λεπτό που ο Πάρκερ ισοφάρισε και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί τα «σφυριά» το πίστεψαν περισσότερο και έφτασαν στη νίκη με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Ντα Κόστα έκανε το 2-1 στο 96’, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ομπίνα στο 118’.