Φεύγει από Μπάγερν ο Γκέτσε

Παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου θα αποτελέσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος σύμφωνα με την «Süddeutsche Zeitung», ενημρώθηκε ήδη να βρει νέα ομάδα, με τις Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ να ενδιαφέρονται.



Φεύγει από Μπάγερν ο Γκέτσε

Ανεπιτυχές μπορεί να χαρακτηριστεί το πέρασμα του Μάριο Γκέτσε από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν πίστεψε ποτέ στον Γερμανό άσο, την ώρα που ούτε και ο νέος προπονητής των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι, μπορεί να του εξασφαλίσει ποδόσφαιρο πρώτης γραμμής.

Μετά από επικοινωνία που είχε με τον Ιταλό κόουτς, ο 23χρονος δεν έλαβε της απαραίτητες εγγυήσεις, με αποτέλεσμα η ανεύρεση νέας «στέγης» για εκείνον να αποτελεί πλέον πρώτο μέλημα.

Οι δύο ομάδες που το προηγούμενο διάστημα «έπαιξαν» πολύ για τον Γκέτσε ήταν η Λίβερπουλ του πρώην προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ, όπως και η πρώην ομάδα του, Μπορούσια Ντόρτμουντ.