Νέα εποχή στην Μπλάκμπερν

Οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν πλέον για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην Μπλάκμπερν. Η αγγλική ομάδα θα γίνει ο πρώτος σύλλογος που θα περάσει σε χέρια Ινδών έναντι 46 εκ. λιρών όπως αποκάλυψαν τα νέα "αφεντικά" στο Ιγουντ Παρκ.



Νέα εποχή στην Μπλάκμπερν
Η εταιρεία Venky αποτέλεσε την τρίτη ινδική, η οποία εξέφρασε ενδιαφέρον για την Μπλάκμπερν τους τελευταίους οκτώ μήνες και ήταν τελικά αυτή, η οποία με την καλύτερη προσφορά, κατάφερε να έρθει σε συμφωνία για την αγορά του συλλόγου. Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Βενκατές Ράο επιβεβαίωσε τη συμφωνία, η οποία θα ολοκληρωθεί σε δέκα ημέρες. «Είναι όλα τελειωμένα. Σε δέκα ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές. Η συμφωνία θα αγγίξει τα 46 εκ. λίρες»
 
Η Jack Walker Trust, η οποία είχε στην κατοχή της Μπλάκμπερν ζητούσε το ποσό των 25 εκ. λιρών για την πώληση του συλλόγου ενώ θα έπρεπε να καλυφθεί και ένα ποσό των 15 εκ. λιρών που αφορούσε κάποια χρέη της ομάδας. Ο Ράο ξεκαθάρισε πάντως ότι θα βγει και ένα μπάτζετ σε πρώτο χρόνο για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο ενώ απέφυγε να χαρακτηρίσει ακριβό ή φθηνό το deal τονίζοντας ότι πρόθεση των ιδιοκτητών δεν ήταν μόνο να αγοράσουν την Μπάκμπερν αλλά να επενδύσουν σε αυτή και να τη βοηθήσουν να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Πρέμιερ Λιγκ.