Football League (preview)

Μία «στροφή» πριν το φινάλε τη σεζόν και στις «μικρές» επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, όλα παραμένουν... ανοιχτά!



Football League (preview)

Τσάμπιονσιπ:

Με την Μίντλεσμπρο να «κολλάει» στην ισοπαλία κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, Μπένρλι και Μπράιτον έχουν την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή, αν καταφέρουν να πάρουν τις νίκες στις αναμετρήσεις κόντρα σε ΚΠΡ και Ντέρμπι Κάουντι. Η Χαλ θα αρκεστεί σε μία θέση στα πλέι-οφ, ωστόσο θα ήθελε να πάρει το «τρίποντο» επί της υποβιβασμένης Μπόλτον. Μία νίκη χρειάζεται τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Σέφιλντ Γουένσντεϊ για να εξασφαλίσει την 6η και τελευταία θέση των πλέι-οφ. Μπορεί να το κάνει από σήμερα (30/4), κερδίζοντας εντός έδρας την Κάρντιφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 45ης αγωνιστικής:

Μπέρμιγχαμ – Μίντλεσμπρο 2-2

Μπόλτον – Χαλ

Μπρέντφορντ - Φούλαμ

Μπρίστολ Σίτι – Χάντερσφιλντ

Ιπσουιτς – Μίλτον Κέινς Ντονς

Λιντς – Τσάρλτον

Νότιγχαμ Φόρεστ- Γουλβς

Ρέντινγκ – Πρέστον

Ρόδεραμ – Μπλάκμπερν

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Κάρντιφ

(2/5)

Μπράιτον – Ντέρμπι Κάουντι

Μπέρνλι – ΚΠΡ

League One:

Έχοντας εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, η Γουίγκαν θέλει πλέον να σηκώσει την κούπα. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, οφείλει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Γουίγκαν. Βέβαια, η ανακήρυξη του πρωταθλητή μπορεί να γίνει από σήμερα, σε περίπτωση που η Μπέρτον Άλμπιον χάσει βαθμούς στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Τζίλιγχαμ. Σε «γκέλα» της Άλμπιον ελπίζει και η Γουόλσολ, καθώς σε περίπτωση δικής της νίκης επί της Φλίτγουντ Τάουν, θα την πιάσει στη 2η θέση. Βαθμολογικά ναι μεν υπάρχουν ελπίδες για την Μιλγούολ, ωστόσο η ίδια ξέρει πως θα διεκδικήσει μία θέση για την άνοδο στα πλέι-οφ. Την τρέχουσα αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει την Όλνταμ. Τη νίκη επί της Σάουθεντ θέλει η Μπράντφορντ για να εξασφαλίσει τη θέση της στα πλέι-οφ, δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας ούτε για τη Μπάρνσλεϊ. Πρέπει να κερδίσει την Κόλτσεστερ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 45ης αγωνιστικής:

Μπλάκπουλ – Γουίγκαν

Μπάρνσλεϊ – Κόλτσεστερ

Μπέρτον Αλμπιον – Τζίλιγχαμ

Τσέστερφιλντ – Μπέρι

Κόβεντρι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Κρου – Ντονκάστερ

Μίλγουολ – Ολνταμ Αθλέτικ

Ρότσντεϊλ – Σουίντον

Σκάνθορπ – Πορτ Βέιλ

Σριούσμπερι – Πίτερμπρο

Σάουθεντ – Μπράντφορντ

(2/5)

Γουόλσολ – Φλίτγουντ Τάουν

League Two:

Εντελώς αδιάφορη είναι η Νορθάμπτον, όντας και βαθμολογικά πρωταθλήτρια της League Two. Μία «στροφή» πριν το τέλος, υποδέχεται τη Λούτον. Η Άκρινγκτον Στάνλεϊ από την άλλη, δεν έχει εξασφαλίσει την απευθείας άνοδό της, γι' αυτό και οφείλει να περάσει αλώβητη από την έδρα της Γουίκομ. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Όξφορντ, που δοκιμάζεται εξίσου εκτός, στην έδρα της Καρλάιλ. Πιθανό στραβοπάτημα των δύο, θα ήθελε να εκμεταλλευτεί η Μπρίστολ Ρόβερς, αφού πρώτα καταφέρει να πάρει το «διπλό» επί της Γιορκ. Από κοντά και η Πλίμουθ που αντιμετωπίζει την Κέμπριτζ εξίσου εκτός έδρας. Την Χάρτλπουλ αντιμετωπίζει η Πόρτσμουθ, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι-οφ, την ώρα που η Γουίμπλεντον θέλει δύο βαθμούς τις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να «σφραγίσει» τη θέση της στα μπαράζ ανόδου. Θέλει να ξεμπερδεύει από το σημερινό ματς με την Στίβενεϊτζ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 45ης αγωνιστικής:

Μπαρνέτ – Γέοβιλ

Κέμπριτζ – Πλίμουθ

Καρλάιλ – Οξφορντ Γιουνάιτεντ

Ντάγκεναμ - Κρόουλι

Εξετερ – Μόρκαμ

Χάρτλπουλ – Πόρτσμουθ

Λέιτον Οριεντ – Μάνσφιλντ

Νιούπορτ Κάουντι – Νοτς Κάουντι

Νορθάμπτον – Λούτον

Στίβενεϊτζ – Γουίμπλεντον

Γουίκομ – Ακρινγκτον Στάνλεϊ

Γιορκ – Μπρίστολ Ρόβερς