Ακόμα να πληρώσει για Ίνγκς η Λίβερπουλ!

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται -επιτέλους- να υπάρξει συνάντηση των ανθρώπων της Λίβερπουλ και της Μπέρνλι, ώστε να αποφασίσουν από κοινού το ποσό που θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους οι «κόκκινοι» για τον Ντάνι Ινγκς.



Ακόμα να πληρώσει για Ίνγκς η Λίβερπουλ!

Μπορεί ο Ντάνι Ινγκς να αποτελεί παίκτης της Λίβερπουλ από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο μέχρι στιγμής, η Μπέρνλι δεν έχει λάβει ούτε μία λίρα από τη Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» απέκτησαν τον παίκτη ως ελεύθερο από τους «κλαρετς», μιας και το συμβόλαιό του είχε λήξει. Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ ωστόσο, λόγω και της ηλικίας του παίκτη, δικαιούται ένα ποσό για τη «μεταγραφή».

Παρά λοιπόν το γεγονός ότι ο 23χρονος ανήκει στη Λίβερπουλ από τον περασμένο Ιούνιο, οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι, κάτι που αναμένεται να κάνουν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Η Μπέρνλι εκτιμά ότι μπορεί να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό μεγαλύτερο των 6,5 εκ. λιρών.