LeagueCup: Preview

Εντός έδρας αποστολές κόντρα σε Σούόνσι και Μπρέντφορντ έχουν Γουίγκαν και Μπέρμιγχαμ αντίστοιχα στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πιο δύσκολη αποστολή περιμένει την φορμαρισμένη Γουέστ Μπρομ στο "Γουόκερς Στάντιουμ" με τη Λέστερ.



LeagueCup: Preview

Αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα θα βρεθεί ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ στην φάση των "16" του Λιγκ Καπ της Αγγλίας, αλλά σίγουρα σε αυτό το επίπεδο δεν χωρούν συναισθηματισμοί και η πρόκριση είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Γουίγκαν.

Οι "λάτικς" βρίσκονται σε καλό δρόμο και διατήρησαν το αήττητο σερί τους για έκτο σερί παιχνίδι μετά το ισόπαλο 1-1 με την Μπόλτον το Σάββατο, ενώ στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια έχουν ηττηθεί μόνο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Στον θεσμό του Λιγκ Καπ η Γουίγκαν μετράει δύο προκρίσεις κόντρα σε Χάρτλπουλ, Πρέστον με τον Μαρτίνεζ να χρησιμοποιεί βασικούς παίκτες και στα δύο παιχνίδια. Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 εβδομάδες θα μείνει ο Τζέιμς ΜακΚάρθι.

Για τη Σουόνσι ο θεσμός του Λιγκ Καπ μοιάζει με πολυτέλεια. Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά τα τελευταία 33 χρόνια που παίρνει την πρόκριση για τον 4ο γύρο, αλλά μπορεί να αισιοδοξεί καθώς η Γουίγκαν έχει αποκλειστεί από ομάδα μικρότεργς κατηγορίας, τρεις φορές τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον έχει φέρει άλλο αέρα στο στρατόπεδο της Λέστερ και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως μια πρόκριση στους "8" θα ανεβάσει πολύ τις μετοχές του. Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την Λέστερ που όπως όλα δείχνουν θα έχει στο αρχικό σχήμα τους Λόγκαν, Βίκτορ και Αμπε.

Η Γουέστ Μπρομ προέρχεται από εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στη Φούλαμ και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Οι μοναδικές τους ήττες εξάλλου έχουν έρθει από Τσέλσι, Λίβερπουλ και Αρσεναλ. Έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτα και στα επτά τελευταία ματς, ενώ στο Λιγκ Καπ έχει αποκλείσει Λεϊτον Οριεντ και Μάντσεστερ Σίτι, παρά τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Εκτός αποστολής παραμένει ο επιθετικός Οντεμβίγκι. ενώ δεν υπολογίζεται επίσης ο αμυντικός Ολσον και ο στράικερ Φορτουνέ.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ -ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Μπέρμιγχαμ. Η ομάδα του ΜακΚλις επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας της Μπλάκπουλ, σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά το 2-1 επί της Μπλάκμπερν στις 21 Αυγούστου και επέστρεψε και στα γκολ έπειτα από τρια σερί ματς. Ροτσντεϊλ και Ντονς έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής στο Λιγκ Καπ και τις δύο με εντός έδρας νίκες. Ο Χιλιανός εξτρέμ Μποσεζούρ δεν αναμένεται να προλάβει την αναμέτρηση, όπως επίσης ο βασικός επιθετικός Τζερόμ και ο μέσος ΜακΦάντεν που απουσιάζει τον τελευταίο μήνα από την αγωνιστική δράση. Εκτός αποστολής θα μείνουν Γίρανεκ και Πάναρμπι. Επιστρέφει ο βασικός μεσοεπιθετικός Γκάρντνερ που εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο 17χρονος Ασαντε.

TAGS: