Πρωταθλήτρια Ευρώπης στους νέους η Τσέλσι!

Η Τσέλσι είναι από το απόγευμα της Δευτέρας πρωταθλήτρια Ευρώπης στους νέους για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, με την Κ19 να κατακτά το Youth League επικρατώντας της Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 2-1 στον τελικό της διοργάνωσης.



Πρωταθλήτρια Ευρώπης στους νέους η Τσέλσι!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «μπλε» και παρά το γεγονός πως πήγε να στραβώσει άμεσα, κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει με ριμπάουντ του Φιγιάκο Τομόρι από κεφαλιά του Κλαρκ-Σάλτερ. Στην φάση που ήταν καθοριστική για την συνέχεια, ο Κόλινς απέκρουσε το πέναλτι του Ογκουστέν.

Μέχρι να γίνει τελικά το 1-1, η Παρί έχασε ακόμη μία ευκαιρία, ενώ από την πλευρά της η Τσέλσι ζήτησε πέναλτι το οποίο δεν πήρε. Η ισοφάριση ήρθε στο δεύτερο μισό μετά από προσωπική ενέργεια του εξτρέμ Μέιτε στην δεξιά πτέρυγα, ενώ το 2-1 έγινε σχεδόν αμέσως με τον Πάλμερ να πιστώνει την ασίστ στον Αλί.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλη διακύμανση στο σκορ, με τους Λονδρέζους να επιβεβαιώνουν πως διαθέτουν εξαιρετικό υλικό στις ακαδημίες, που αναμένει την ευκαιρία του για να περάσει και στην πρώτη ομάδα.

Η Τσέλσι έχει κατακτήσει τα δύο (σε ισάριθμους τελικούς) από τα τρία τρόπαια, με το πρώτο να ανήκει στην Μπαρτσελόνα.