Football League (preview)

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία των «μικρών» επαγγελματικών κατηγοριών της Αγγλίας, το μόνο σίγουρο είναι ότι η πλειοψηφία των παιχνιδιών, αναμένεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα.



Football League (preview)

Τσάμπιονσιπ:

Το νικηφόρο σερί της θέλει να συνεχίσει η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ Μίντλεσμπρο, η οποία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόλτον εκτός έδρας. Ένα βαθμό πίσω της (81 β.) με παιχνίδι περισσότερο, η Μπράιτον, που κέρδισε το βράδυ της Παρασκευής τη Φούλαμ. Στην έδρα της Μπέρμιγχαμ δοκιμάζεται η Μπέρνλι, με σκοπό να επιστρέψει στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Το «τρίποντο» κόντρα στη Γουλβς κατάφερε να πάρει χθες (15/4) η Χαλ, την ώρα που οι Ντέρμπι Κάουντι και Σέφιλντ Γιουένστνεϊ αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τις Τσάρλτον (εκτός) και Ίπσουιτς (εντός).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 42ης αγωνιστικής:

Μπράιτον – Φούλαμ 5-0

Χαλ – Γουλβς 2-1

Μπόλτον – Μίντλεσμπρο

Μπέρμιγχαμ – Μπέρνλι

Μπλάκμπερν – Χάντερσφιλντ

Μπρέντφορντ – Μπρίστολ Σίτι

Κάρντιφ – ΚΠΡ

Τσάρλτον – Ντέρμπι Κάουντι

Λιντς – Ρέντινγκ

Πρέστον – Μίλτον Κέινς Ντονς

Ρόδεραμ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ιπσουιτς

League One:

Ακάθεκτη στο δρόμο της πρωτιάς και της απευθείας ανόδου στην Τσάμπιονσιπ συνεχίζει η Γουίγκαν, η οποία οφείλει να πάρει τη νίκη επί της Ντονκάστερ εκτός έδρας για να συνεχίσει το αήττητο σερί της. Την επιστροφή της στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές θέλει η Μπέρτον Άλμπιον που φιλοξενεί την Μπάρνσλεϊ. Την Σάουθεντ υποδέχεται η 3η της βαθμολογίας Γουόλσολ, την ώρα που η Μπράντφορντ έχει εκτός έδρας δοκομασία κόντρα στην Σριούσμπερι. Την Κόβεντρι εκτός αντιμετωπίζει η Μίλγουολ, με την Πορτ Βέιλ κοντράρεται στο «σπίτι» της η Τζίλιγχαμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 42ης αγωνιστικής:

Τσέστερφιλντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Μπέρτον Αλμπιον – Μπάρνσλεϊ

Κόλτσεστερ – Πίτερμπρο

Κόβεντρι – Μίλγουολ

Κρου – Σκάνθορπ

Ντονκάστερ – Γουίγκαν

Φλίτγουντ Τάουν – Ολνταμ Αθλέτικ

Τζίλιγχαμ – Πορτ Βέιλ

Ρότσντεϊλ – Μπλάκπουλ

Σριούσμπερι – Μπράντφορντ

Σουίντον – Μπέρι

Γουόλσολ – Σάουθεντ

League Two:

Πολύ δύσκολα δεν θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια της League Two η Νορθάμπτον, η οποία έχοντας χτίσει διαφορά τουλάχιστον 12 βαθμών από τους διώκτες της, ευελπιστεί στην επιστροφή της στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, αντιμετωπίζοντας την Έξετερ εκτός έδρας. Σε καμία περίπτωση Όξφορντ και Άκρινγκτον Στάνλεϊ δεν επιθυμούν να χάσουν τις θέσεις τις απευθείας ανόδου, γι' αυτό και αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε Λούτον (εντός) και Μόρκαμ (εντός). Πιθανή γκέλα των δύο θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπρίστολ Ρόβερς που αντιμετωπίζει την Γέοβιλ. Στην έδρα της Πόρτσμουθ δοκιμάζεται η Πλίμουθ, με στόχο να μην ηττηθεί και η αντίπαλός της την περάσει στην βαθμολογία. Την εντός έδρας νίκη επί της Κρόουλι αναζητά η Γουίμπλεντον για να παραμείνει σε θέσεις πλέι-οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 42ης αγωνιστικής:

Μάνσφιλντ – Νοτς Κάουντι

Γουίμπλεντον – Κρόουλι

Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Μόρκαμ

Μπρίστολ Ρόβερς – Γέοβιλ

Κέμπριτζ – Καρλάιλ

Εξετερ – Νορθάμπτον

Χάρτλπουλ – Γιορκ

Λέιτον Οριεντ – Ντάγκεναμ

Οξφορντ Γιουνάιτεντ – Λούτον

Πόρτσμουθ – Πλίμουθ

Στίβενεϊτζ – Νιούπορτ Κάουντι

Γουίκομ – Μπαρνέτ