Κόντρα στη Ρεάλ η Σίτι!

Νέα, τεράστια πρόκληση για τη Μάντσεστερ Σίτι που στην παρθενική της παρουσία στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης με φόντο τον μεγάλο τελικό του Μιλάνου! Πρώτο παιχνίδι στο «Etihad»...



Κόντρα στη Ρεάλ η Σίτι!

 Έχοντας αναμετρηθεί τα προηγούμενα χρόνια με τη Μπαρτσελόνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ήρθε η ώρα για τη Μάντσεστερ Σίτι να ... τεστάρει ξανά τις δυνάμεις της και απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στη φάση των ομίλων της σεζόν 2012-2013, όταν οι Ισπανοί είχαν επικρατήσει 3-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το παιχνίδι στο Μάντσεστερ είχε ολοκληρωθεί στο ισόπαλο 1-1.

Οι «πολίτες», κληρώθηκαν ν' αντιμετωπίσουν τη «βασίλισσα» των 10 ευρωπαϊκών τροπαίων στα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι να δίνει για πρώτη φορά το «παρών» σε αυτή τη φάση του θεσμού, αλλά να μην συμβιβάζεται απλά με αυτό και να διεκδικεί ό,τι περισσότερο μπορεί και της ... φέρει η ποδοσφαιρική της μοίρα.

Το ενδεχόμενο συνάντησης της ομάδας με τον Πεπ Γκουαρδιόλα αποφεύχθηκε προς το παρόν, όμως, το εμπόδιο που προέκυψε από ... Μαδρίτη μεριά, είναι εξαιρετικά δύσκολο για τη Σίτι...

Στις 26 του μηνός το πρώτο ματς στο «Etihad», στις 4 Μαΐου η ρεβάνς στη Μαδρίτη.