Football League (preview)

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον στις «μικρές επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, με παιχνίδια που κρίνουν θέσεις στα πλέι-οφ, σωτηρίες και... υποβιβασμούς.



Football League (preview)

Τσάμπιονσιπ:

Μετά απο τρεις σερί ισοπαλίες, η Μπέρνλι καλείται να επιστρέψει στις νίκες αν θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή, πέρνοντας το «τρίποντο» στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Λιντς. Έναν βαθμό πίσω της (77 έναντι 76) και με ματς λιγότερο βρίσκεται η Μίντλεσμπρο που υποδέχεται την Πρέστον. Στους 75 βαθμούς βρίσκεται η Μπράιτον που δοκιμάζεται αύριο στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Στην έδρα της Χάντερσφιλντ αγωνίζεται η Χαλ, ενώ Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Ντέρμπι Κάουντι, αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τις Μπρίστολ Σίτι και Μπόλτον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 41ης αγωνιστικής:

Μπέρνλι – Λιντς

Μπρίστολ Σίτι - Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Ντέρμπι Κάουντι – Μπόλτον

Φούλαμ – Κάρντιφ

Χάντερσφιλντ - Χαλ

Ιπσουιτς – Μπρέντφορντ

Μίντλεσμπρο – Πρέστον

Μίλτον Κέινς Ντονς – Ρόδεραμ

ΚΠΡ – Τσάρλτον

Ρέντινγκ – Μπέρμιγχαμ

Γουλβς – Μπλάκμπερν

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπράιτον (11/4)

League One:

Την Κόβεντρι υποδέχεται στην έδρα της η πρωτοπόρος της βαθμολογίας της League One, Γουίγκαν. Μία «ανάσα» πίσω της η Μπέρτον Άλμπιον, η οποία έχει εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στην Σκάνθορπ. Από την Όλνταμ φιλοξενείται η Γουόλσολ, ενώ Τζίλιγχαμ και Μπράντφορντ, έχοντας από 67 βαθμούς (4η-5η θέση), αντιμετωπίζουν τις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Σουίντον αντίστοιχα. Την τελευταία θέση των πλέι-οφ κατέχει η Μίλογουλ που ανοίγει το «σπίτι» της στην Σριούσμεπρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 41ης αγωνιστικής:

Μπάρνσλεϊ – Τσέστερφιλντ

Μπλάκπουλ – Κόλτσεστερ

Μπράντφορντ – Σουίντον

Μπέρι - Ντονκάστερ

Μίλγουολ – Σριούσμπερι

Ολνταμ Αθλέτικ – Γουόλσολ

Πίτερμπρο – Ρότσντεϊλ

Πορτ Βέιλ – Κρου

Σκάνθορπ – Μπέρτον Αλμπιον

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τζίλιγχαμ

Σάουθεντ – Φλίτγουντ Τάουν

Γουίγκαν – Κόβεντρι

League Two:

Δύσκολα θα πέσει από την κορυφή της League Two η Νορθάμπτον, η οποία υποδέχεται την 3η της βαθμολογίας Μπρίστολ Ρόβερς. Στην επιστροφή της στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές ευελπιστεί η Όξφορντ δοκιμάζοντας την τύχη της στην έδρα της Κρόουλι. Εκτός από την Μπρίστολ Ρόβερς, Πλίμουθ και Άκρινγκτον Στάνλεϊ έχουν εξίσου από 71 βαθμούς και στην τρέχουσα αγωνιστική καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Γουίμπλεντον και Λούτον αντίστοιχα. Την Ντάκγκεναμ εκτός έδρας αντιμετωπίζει η Πόρτσμουθ, εκτός έδρας αναμέτρηση και για την Γουίκομ, η οποία φιλοξενείται από την Γιορκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 41ης αγωνιστικής:

Μπαρνέτ – Λέιτον Οριεντ

Καρλάιλ – Μάνσφιλντ

Κρόουλι – Οξφορντ Γιουνάιτεντ

Ντάγκεναμ – Πόρτσμουθ

Λούτον - Ακρινγκτον Στάνλεϊ

Μόρκαμ – Χάρτλεπουλ

Νιούπορτ Κάουντι – Κέμπριτζ

Νορθάμπτον – Μπρίστολ Ρόβερς

Νοτς Κάουντι – Στίβενεϊτζ

Πλίμουθ – Γουίμπλεντον

Γέοβιλ – Εξετερ

Γιορκ – Γουίκομ