Ξανά για Μανωλά οι Άγγλοι
Την ώρα που εξακολουθούν να βγαίνουν φήμες που συνδέουν τον Κώστα Μανωλά με την Τσέλσι, έρχεται και αυτό του «Football Insider» για να βάλει στο κόλπο της απόκτησής του και την Άρσεναλ, η οποία είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν.

Ο προπονητής των «μπλε», Αντόνιο Κόντε, λέγεται πως βλέπει στο πρόσωπο του Έλληνα διεθνή έναν σταθερό κεντρικό αμυντικό και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της νέας του ομάδας, αλλά θα πρέπει να νικήσει τον ανταγωνισμό.
Το τελευταίο σενάριο θέλει τον Αρσέν Βενγκέρ να είναι έτοιμος να βγάλει χρήματα από το ταμείο των «κανονιέρηδων» για να πείσει την Ρόμα να αφήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με δύο ακόμη χρόνια στο συμβόλαιό του. Τα δικαιώματα του Μανωλά κοστολογούνται περίπου στα 40 εκ. ευρώ, με πέντε λιγότερα που -γράφτηκε- προσέφερε η Τσέλσι το καλοκαίρι.