Φάμπρεγας: «Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο»

Όχι τόσο η αποβολή του Μπογιατά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά το φανταστικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η Άρσεναλ είναι η αιτία της σπουδαίας νίκης των «κανονιέρηδων» επί της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον Σεσκ Φάμπρεγας.



Φάμπρεγας: «Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο»

«Πιστεύω ότι παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και είναι δύσκολο να αντισταθεί κάποια ομάδα όταν ο αντίπαλος παίζει σε τέτοιο ρυθμό» τόνισε ο Ισπανός μέσος και συνέχισε, ερωτηθείς για το κατά πόσο η Άρσεναλ μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να παραμείνει κοντά στην πρωτοπόρο Τσέλσι. «Είναι δύσκολο να πεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα (σ.σ. αυτό κόντρα στη Νιούκαστλ για το Λιγκ Καπ) αλλά η νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι είναι σημαντική απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Ο Μπογιατά άφησε τους «πολίτες» με δέκα παίκτες στο 5ο λεπτό του αγώνα στο «City of Manchester», κάνοντας πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας του. Παρόλα αυτά, η Φάμπρεγας υποστήριξε πως δεν έχει σημασία με πόσους ποδοσφαιριστές αγωνίζεται ο αντίπαλος. «Ακόμη κι αν αυτοί έπαιζαν με 15 παίκτες και εμείς με 11, πάλι θα μπαίναμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Πάντα θέλουμε να κοιτάμε μπροστά και σε κάθε παιχνίδι να δημιουργούμε ευκαιρίες. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνιστήκαμε κόντρα στη Σίτι, ήταν πολύ δύσκολο να μας σταματήσει οποιοσδήποτε. Ήμασταν εκπληκτικοί».