Στόουνς: «Ακόμα και το παραμικρό λάθος, κοστίζει ακριβά»

Η ατυχία της Έβερτον κάνει κάθε λάθος της ομάδας, ν' αποδεικνύεται καθοριστικό, όπως έγινε και στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Τζον Στόουνς.  



Στόουνς: «Ακόμα και το παραμικρό λάθος, κοστίζει ακριβά»

Ο νεαρός αμυντικός των «ζαχαρωτών» υποστήριξε ότι παρά την θετική εμφάνιση της ομάδας του στο «Ολντ Τράφορντ», η ήττα με σκορ 1-0 το απόγευμα της Κυριακής ήρθε από μια φάση, ως χαρακτηριστικό της ατυχίας που έχει το σύνολο του Μαρτίνεθ να μη μπορεί να γλιτώσει ούτε από μια ολιγωρία δίχως να έχει αντίκτυπο...

«Συνέβησαν πολλά ατυχή γεγονότα για εμάς και φτάσαμε σε αυτή την ήττα... Δεχθήκαμε γκολ ενώ σε ολόκληρο το παιχνίδι έδειχνε η Γιουνάιτεντ ότι δεν μπορούσε ν' απειλήσει με ουσία την εστία μας. Είχαμε δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες, όμως, όταν κάτι πηγαίνει στραβά σε εμάς, το πληρώνουμε πολύ ακριβά κάθε φορά.

Πρέπει να βλέπουμε, όμως, μερικά θετικά. Όπως η δύναμη που είχαμε στην άμυνα... Μακάρι αυτή τη δυναμική παρουσία στα μετόπισθεν να μπορούμε να την παρουσιάσουμε και στα επόμενα ματς» ήταν το σχόλιο του Άγγλου στόπερ για το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους».