Νικήτρια στα δύσκολα η Πόρτσμουθ

Νέα εποχή στην Πόρτσμουθ! Με κάθε επισημότητα πλέον, ο σύλλογος πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ, Μπαλράμ Τσανράι. Σε τοποθέτησή του, ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ντέιβιντ Λάμπιτ επιβεβαίωσε το γεγονός και οι άνθρωποι της ομάδας άνοιξαν νέο κεφάλαιο στην ιστορία των «πόμπεις».



Νικήτρια στα δύσκολα η Πόρτσμουθ

Την Παρασκευή, η Πόρτσμουθ βρέθηκε κοντά στη διάλυση. Το Σάββατο, υπήρξε αχτίδα ζωής με τις δηλώσεις την υπογραφή του νέου συμφωνητικού από τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας, Αλεξάντερ Γκέινταμακ. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής υπήρξε η συμφωνία είχε ολοκληρωθεί και το απόγευμα της ίδιας μέρας επισημοποιήθηκε η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

«Είναι μια μεγάλη ανακούφιση η πλήρης απεμπλοκή από την οικονομική διαχείριση, διότι το μέλλον της Πόρτσμουθ τις τελευταίες ώρες ήταν ιδιαίτερα αβέβαιο. Ήταν ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι για όσους εμπλέκονται στον σύλλογο και πλέον είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε μπροστά και να επιφέρουμε μια υγιή κατάσταση. Μέσα από όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η ομάδα, το μόνο σταθερό είναι η αγάπη και η στήριξη των οπαδών μας που έδειξαν υπομονή και πίστη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Λάμπιτ.

Ο νέος ιδιοκτήτης της Πόρτσμουθ, Μπαλράμ Τσανράι, έδωσε τη δική του υπόσχεση για λαμπρές μέρες με προτεραιότητα τη σταθεροποίηση της κατάστασης και έπειτα την επιτυχημένη πορεία. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου και τον προπονητή και θέλουμε να λάβουμε μέρος στην αναδόμηση του ιστορικού συλλόγου. Δεν θα προβούμε σε μεγάλες υποσχέσεις εξ αρχής, αφού πρώτα θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση και να προσαρμοστούμε στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα με μοναδικό σκοπό να τη βελτιώσουμε και να τη βάλουμε στο σωστό δρόμο. Έχοντας σταθεί στο πλευρό της Πόρτσμουθ σε όλη τη διάρκεια της οικονομικής διαχείρισης, θα πρέπει να σιγουρέψουμε τη συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Επιπλέον, εκφράζουμε τη στήριξή μας στον Στιβ Κότεριλ και τους ποδοσφαιριστές που έχουν επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και δεν επηρεάστηκαν στιγμή από τα όσα συνέβησαν».