Ευχαριστίες των διαχειριστών στον Γκέινταμακ

Πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Πόρτσμουθ μετά την επίτευξη της συμφωνίας που εξασφαλίζει το υγιές μέλλον του συλλόγου. Τα μέλη του καθεστώτος της διαχείρισης από το οποίο σύντομα θα βγουν οι «πομπέις», ευχαρίστησαν τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας, Αλεξάντερ Γκέινταμακ για τη συνεισφορά του.



Ευχαριστίες των διαχειριστών στον Γκέινταμακ

Ο προαναφερθέντας, το βράδυ του Σαββάτου υποστήριξε πως θα έβαζε την υπογραφή του στο νέο επιχειρηματικό πλάνο εφόσον διορθώθηκαν οι ανακρίβειες στους τεχνικούς όρους της συμφωνίας. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η διοίκηση της Πόρτσμουθ επιβεβαίωσε το γεγονός της επίτευξης της τελικής συμφωνίας και ο επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ, Μπαλράμ Τσανράι είναι το νέο αφεντικό. Ο κίνδυνος διάλυσης που εμφανίστηκε την Παρασκευή κράτησε κάτι παραπάνω από 24 ώρες και πλέον οι «πομπέις» μπορούν να σχεδιάζουν τα πλάνα τους για τη νέα εποχή.

«Οι διαχειριστές της Πόρτσμουθ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές είχαν θετική κατάληξη και η συμφωνία επήλθε. Ο σύλλογος έχει πουληθεί επίσημα και θα απεμπλακεί από το καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης. Οι διαχειριστές θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Γκέινταμακ για τη συνεργασία του και τη συνεισφορά του στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί το μέλλον της ομάδας και γνωρίζει πως έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιβίωση του συλλόγου» αναγραφόταν στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διαχειριστές της Πόρτσμουθ.