Έγραψε ιστορία με το φιλικό η Β.Ιρλανδία!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, η Βόρειος Ιρλανδία που έχει εκπλήξει τους πάντες με την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2016, παραμένει για 10 διαδοχικά παιχνίδια δίχως ήττα! Στο φιλικό με τη Σλοβενία, επιβλήθηκε 1-0 χάρη στο πρώτο γκολ του Γουόσινγκτον με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!  



Έγραψε ιστορία με το φιλικό η Β.Ιρλανδία!

Το σύνολο του Μάικλ Ο'Νιλ συνεχίζει να πείθει με τις εμφανίσεις του και γι' ακόμα μια φορά εμφανίστηκε με απόλυτη σοβαρότητα, στο φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, το φετινό καλοκαίρι.

Με στρωτό παιχνίδι και ανάπτυξη που ξεκινάει από την άμυνα, η Βόρειος Ιρλανδία πατάει πολύ καλά και σίγουρα στο χορτάρι και το γκολ του Γουόσινγκτον, στη δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα με το εθνόσημο, ήρθε με ωραία ατομική προσπάθεια, αφού νίκησε τρεις αντίπαλους αμυντικούς.

Στο 66ο λεπτό, οι Σλοβένοι κέρδισαν πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Νοβάκοβιτς, όμως, ο εκπληκτικός Ρόι Κάρολ απέκρουσε και χάρισε στους Βορειοϊρλανδούς τη νίκη για την επέκταση του σερί των 10 αγώνων δίχως αρνητικό αποτέλεσμα.

Στο 88', ο διεθνής πορτιέρο της Νοτς Κάουντι πραγματοποίησε ακόμα μια πολύ καλή επέμβαση σε σουτ του Βάλτερ Μπίρσα, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία για να κρατήσει το «μηδέν».