Ντάφεν: «Έχω έτοιμη πρόταση»

Στην αποκάλυψη πως έχει συσταθεί επιχειρηματική ομάδα υπό την ηγεσία του και εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Πόρτσμουθ προκειμένου ο σύλλογος να βγει από το αδιέξοδο, προχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Χαλ, Πολ Ντάφεν.



Ντάφεν: «Έχω έτοιμη πρόταση»

Οι «πομπέις» το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν πολύ κοντά στη διάλυση, ωστόσο σήμερα το απόγευμα, βάσει των όσων υποστήριξαν οι δικηγόροι του πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας, Αλεξάντερ Γκέινταμακ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα λύτρωσης μέσω της υπογραφής του νέου επιχειρηματικού πλάνου. Παρόλα αυτά, ο Πολ Ντάφεν αποκάλυψε το γεγονός πως έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση των μετοχών της Πόρτσμουθ που θα φέρει νέα εποχή στην ιστορία της ομάδας. «Έχω παρακολουθήσει τους τελευταίες μήνες την κατάσταση στην Πόρτσμουθ και τις τελευταίες εβδομάδες έχω προσπαθήσει να συνάψω συμφωνία. Έχω έτοιμη πρόταση για να καταθέσω» τόνισε αρχικά στον «Express FM» ο πρώην πρόεδρος της Χαλ και συνέχισε:

«Αναζητώ μια καλή ευκαιρία για να καταθέσω την πρότασή μου σε σωστό χρονικό σημείο, αλλά θέλω πολύ να επιστρέψω στο χώρο του ποδοσφαίρου και να αναλάβω τα ηνία μιας ομάδα με υψηλές προοπτικές. Πέρασα τρία επιτυχημένα χρόνια στην προεδρία της Χαλ και βοήθησα στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Πόρτσμουθ έχει φανταστική υποστήριξη από τους οπαδούς της και υπάρχουν όλες οι προοπτικές ανάπτυξης στο Φράτον Παρκ. Είναι μια πρόκληση που με εξιτάρει».